• Nikola Tesla Mind from the Future Meštrovićev paviljon 25. 11. 2017 - 20. 3. 2018.

MOLBA ZA ČLANOVE: katalozi i fotografije izložbi u HDLU

Poštovane članice, poštovani članovi,

HDLU priprema sveobuhvatnu monografiju povodom oblježavanja 150 godina HDLU-a, urednice dr. sc. Irene Kraševac, autorica dr. sc. Irena Kraševac, dr. sc. Ivana Mance, dr. sc. Sandra Križić Roban, dr. sc. Ana Šeparović i suradnici. Za potrebe izrade slikovnih priloga monografiji, ali i u svrhu dopunjavanja arhive Društva, srdačno Vas molimo da nam, sukladno vašim mogućnostima, posudite ili ustupite po primjerak kataloga, plakata i ostalih publikacija i materijala izdanih od strane HDLU-a (pozivnice, deplijani) kao i fotografije postava izložbi realiziranih u izložbenim prostorima u kojima su se priređivale izložbe ULUH-a i HDLU-a (npr. Umjetnički paviljon, Muzejski prostor) i galerijama HDLU-a (Salon ULUH, Galerija Karas/Studio galerije Karas/Galerija proširenih medija u Starčevićevom domu, Salon galerije Karas/Galerija Karas u Praškoj 4, Dom HDLU „Meštrovićev paviljon“ za izložbe nakon 1990.).

Primjerci kataloga i ostalih posuđenih ili ustupljenih materijala koji će biti odabrani kao slikovni prilog u monografiji imat će točno naznačeno ime vlasnika/posuditelja.

Rok za donošenje navedenih priloga je 1. srpnja 2017. u tajništvo HDLU-a.

Obrazac za prikupljanje građe

Kontakt osoba: Jelena Bračun, 01 46 11 818/819, tajnistvo@hdlu.hr.

Info

RADNO VRIJEME IZLOŽBE NIKOLA TESLA – MIND FROM THE FUTURE

PONEDJELJAK – NEDJELJA, 9 – 21 SATI
*osim 25.12.2017. i 1.1.2018.

CIJENE ULAZNICA za izložbu Nikola Tesla – Mind from the future možete pogledati OVDJE.

Ulaznice je moguće kupiti ONLINE, na prodajnim mjestima ili u Domu HDLU/Meštrovićev paviljon na blagajni na glavnom ulazu tijekom radnog vremena izložbe.

TERMINE ZA GRUPNE POSJETE (uključuje stručno vodstvo) OBAVEZNO je potrebno ranije rezervirati na izlozba@teslamindfromthefuture.com ili na T: +38599 808 3752

Više informacija ...

Izdvojeno

E-mail lista

Ukoliko želite primati naše obavijesti putem elektronske pošte predbilježite se ovdje
* obavezno polje

HDLU