• Europski dan kreativnosti, 50/68 Slike utopije, 21. ožujka 2018. i 25. svibnja 2018.

NATJEČAJ za 36 Mountains Festival

Otvoren je natječaj za treće izdanje međunarodnog festivala ilustracije 36 Mountains!

I ove godine imat ćemo priliku vidjeti neke od najboljih domaćih i stranih ilustratora čiji će se radovi prezentirati u Galeriji Bačva, Dom HDLU. Kroz zabavnu i neuobičajenu prezentacijsku formu, 36 Mountains će ponovno približiti ilustraciju široj javnosti te dati priliku mladim autorima da prezentiraju svoje radove rame uz rame sa svojim uzorima.
Prezentacijska novost u odnosu na protekla izdanja je da odabrani umjetnici ispunjavaju svoje 1,80 metara dugačke blokove izrađene od paus papira, te moraju koristiti isključivo crnu boju. 
Također, ovogodišnji žiri u sastavu: Jelena Bando, Bojan Krištofić i Davor Gromilović među pristiglim prijavama će odabrati 26 umjetnika, a na izložbi će sudjelovati i 10 odabranih autora, što će činiti ukupno 36 izloženih radova, koji će biti izloženi od 7. do 10. rujna 2017. godine.

Kroz suradnju s veleposlanstvima Kraljevine Danske i Švedske, ovogodišnji fetival će obogatiti skandinavski umjetnici, koji će pored glavne izložbe sudjelovati i u festivalskom programu Artist Talks u sklopu kojeg će prezentirati svoj rad i voditi tematske radionice.
Festival će partnerski podržati Vizkultura, a realizaciju festivala poduprijet će i Ministarstvo kulture, Grad Zagreb, Adidas, Jagermeister, Cerovski Print Boutique, Becks, 404, No42 i Seven of nine.

Dakle, ako crtaš prijavi se ovdje.

Info

RADNO VRIJEME IZLOŽBE NIKOLA TESLA – MIND FROM THE FUTURE

PONEDJELJAK – NEDJELJA, 9 – 21 SATI
*osim 25.12.2017. i 1.1.2018.

CIJENE ULAZNICA za izložbu Nikola Tesla – Mind from the future možete pogledati OVDJE.

Ulaznice je moguće kupiti ONLINE, na prodajnim mjestima ili u Domu HDLU/Meštrovićev paviljon na blagajni na glavnom ulazu tijekom radnog vremena izložbe.

TERMINE ZA GRUPNE POSJETE (uključuje stručno vodstvo) OBAVEZNO je potrebno ranije rezervirati na izlozba@teslamindfromthefuture.com ili na T: +38599 808 3752

Više informacija ...

Izdvojeno

E-mail lista

Ukoliko želite primati naše obavijesti putem elektronske pošte predbilježite se ovdje
* obavezno polje

HDLU