• Nikola Tesla Mind from the Future Meštrovićev paviljon 25. 11. 2017 - 20. 3. 2018.

POZIV na natječaj za Rijeka mini art

 

 

HDLU Rijeka (Hrvatsko društvo likovnih umjetnika Rijeka) raspisao je natječaj za likovne umjetnike iz svih likovnih praksi u sljedećim kategorijama: slika i crtež, grafika, fotografija, trodimenzionalni radovi /skulptura, keramika, primijenjena umjetnost/ te novi mediji, prošireni mediji, multimedija /videoradovi, performans, hepening, body art/.  Natječaj je objavljen je pod nazivom Rijeka mini art  jer je namijenjen radovima malih dimenzija. Slogan našeg cijelog projekta je: „I monumentalno djelo može biti malih dimenzija“. Tema natječaja je slobodna. Jedan od početnih motiva za organizacijom natječaja malog formata je i Julije Klović koji je  rođen u malom mjestašcu Grižanama u neposrednoj blizini Rijeke.  Ovo je svojevrsni hommage velikanu umjetnosti u malom formatu.  Maksimalne dimenzije radova su 15 x 15 cm /slika, crtež, grafika, fotografija/ i trodimenzionalni radovi 15 x 15 x 15 cm, a performans, hepening, body art  najduže mogu trajati 5 minuta. Novi mediji/prošireni mediji, odnosno radovi u ovoj kategoriji ne smiju biti duži od 3 minute.  Umjetnik može prijaviti najviše tri rada i to u istoj kategoriji. Otvorili smo mogućnost da autori mogu pokloniti svoj rad organizatoru i već su to mnogi uradili. Želja nam je stvoriti zbirku recentnih umjetničkih radova malog formata koju smo već nazvali   Rijeka minijaturne umjetnosti. Do sada su se prijavili i donirali svoje radove autori iz Meksika, Grčke, Bugarske, Južne Koreje, Srbije, Poljske, Austrije, Hrvatske itd. Zadnji dan prijave je 25. 10. 2017. Opširnije o pravilima natječaja  te uvjetima sudjelovanja piše ovdje:

http://www.rijekaminiart.com/2017/07/06/natjecaj-rijeka-mini-art-2017/

 

Info

RADNO VRIJEME IZLOŽBE NIKOLA TESLA – MIND FROM THE FUTURE

PONEDJELJAK – NEDJELJA, 9 – 21 SATI
*osim 25.12.2017. i 1.1.2018.

CIJENE ULAZNICA za izložbu Nikola Tesla – Mind from the future možete pogledati OVDJE.

Ulaznice je moguće kupiti ONLINE, na prodajnim mjestima ili u Domu HDLU/Meštrovićev paviljon na blagajni na glavnom ulazu tijekom radnog vremena izložbe.

TERMINE ZA GRUPNE POSJETE (uključuje stručno vodstvo) OBAVEZNO je potrebno ranije rezervirati na izlozba@teslamindfromthefuture.com ili na T: +38599 808 3752

Više informacija ...

Izdvojeno

E-mail lista

Ukoliko želite primati naše obavijesti putem elektronske pošte predbilježite se ovdje
* obavezno polje

HDLU