• Nikola Tesla Mind from the Future Meštrovićev paviljon 25. 11. 2017 - 20. 3. 2018.

REZULTATI NATJEČAJA ZA KORIŠTENJE ATELJEA U VOĆARSKOJ ULICI

Temeljem Natječaja  za korištenje ateljea u Voćarskoj ulici koji je objavljen na mrežnoj stranici HDLU-a 19.10.2017., komisija u sastavu Duje Jurić, Tomislav Buntak, Ida Blažičko, Siniša Reberski i Josip Zanki između 17 prijavljenih kandidata odlučila je da atelje dodijeli na korištenje na rok od 3 godine Svjetlanu Junakoviću.

OBRAZLOŽENJE:
Svjetlan Junaković realizirao je 37 samostalnih izložbi u zemlji i inozemstvu. Dobitnik je 42 nagrade u zemlji i inozemstvu među kojima je i najvažnija nagrada Republike Hrvatske u području umjetnosti Vladimir Nazor 2016. godine. Od nagrada u inozemstvu ističu se Prix Chronos de litterature 2012 i Bologna Ragazzi Award 2008. godine. Godine 2015. bio je i jedan od selektora hrvatske ilustracije za sekcije Aquamarine Selection u sklopu Sajma knjiga u Bolonji. Kao izvanredni profesor na Grafičkom odsjeku Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu već godinama uspješno obrazuje  generacije studenata.

Zahvaljujemo svim prijavljenim članovima na iskazanom interesu i čestitamo Svjetlanu Junakoviću!

Info

RADNO VRIJEME IZLOŽBE NIKOLA TESLA – MIND FROM THE FUTURE

PONEDJELJAK – NEDJELJA, 9 – 21 SATI
*osim 25.12.2017. i 1.1.2018.

CIJENE ULAZNICA za izložbu Nikola Tesla – Mind from the future možete pogledati OVDJE.

Ulaznice je moguće kupiti ONLINE, na prodajnim mjestima ili u Domu HDLU/Meštrovićev paviljon na blagajni na glavnom ulazu tijekom radnog vremena izložbe.

TERMINE ZA GRUPNE POSJETE (uključuje stručno vodstvo) OBAVEZNO je potrebno ranije rezervirati na izlozba@teslamindfromthefuture.com ili na T: +38599 808 3752

Više informacija ...

Izdvojeno

E-mail lista

Ukoliko želite primati naše obavijesti putem elektronske pošte predbilježite se ovdje
* obavezno polje

HDLU