• Izložba: Henryk Tomaszewski Poeta grafike u Galeriji Prsten, 25.2. - 13.3. 2019.

UČENICI iz Rijeke i Pule na Erasmus+ mobilnosti u Grazu

Učenici Škole za primijenjenu umjetnost iz Rijeke i Škole primijenjene umjetnosti i dizajna iz Pule od 11. do 24. veljače 2018. borave na dvotjednom stručnom usavršavanju u Grazu u sklopu Erasmus+ projekta Umjetnici za umjetničko obrazovanje 3.

Umjetnici za umjetničko obrazovanje 3 nastavak je dva prethodna uspješna Erasmus+ projekta koja HDLU  provodi sa svojim partnerima iz Slovenije, Austrije, Njemačke i Italije. Ove godine 20 učenika iz Pule i Rijeke u pratnji dvoje nastavnika sudjeluju na dvotjednoj stručnoj praksi gdje će raditi direktno s umjetnicima koji su članovi udruge NEXT. Osim stručne prakse, učenici će imati organizirane kulturne aktivnosti te će posjetiti muzeje i galerije u Grazu, upoznat će razne umjetnike, posjetiti druge obrazovne institucije te će imati završnu izložbu i predstavljanje svojih radova.

Učenici u Grazu ostaju do 24. veljače. U ožujku učenici iz Zagreba idu na mobilnost u Muenster, a nakon njih po prvi puta 10 nastavnika iz umjetničkih škola iz 5 hrvatskih gradova idu na stručno usavršavanje u Veronu.

 

 

 

Info

RADNO VRIJEME GALERIJA PRSTEN, BAČVA I PM (DOM HDLU)


ponedeljak – petak: 11 – 19 sati
subota i nedelja 10 – 18 sati

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

srijeda – petak: 15 - 20 sati
subota i nedelja 10 – 13 sati

ponedjeljkom, utorkom i praznikom zatvoreno

[rokbox size="580 650" title=":: HDLU Info ::" text="Više informacija ..."]http://www.hdlu.hr/wp-content/body/hdlu-info2.html[/rokbox] Više informacija...

Izdvojeno

HDLU