UČENICI iz Rijeke i Pule na Erasmus+ mobilnosti u Grazu

Učenici Škole za primijenjenu umjetnost iz Rijeke i Škole primijenjene umjetnosti i dizajna iz Pule od 11. do 24. veljače 2018. borave na dvotjednom stručnom usavršavanju u Grazu u sklopu Erasmus+ projekta Umjetnici za umjetničko obrazovanje 3.

Umjetnici za umjetničko obrazovanje 3 nastavak je dva prethodna uspješna Erasmus+ projekta koja HDLU  provodi sa svojim partnerima iz Slovenije, Austrije, Njemačke i Italije. Ove godine 20 učenika iz Pule i Rijeke u pratnji dvoje nastavnika sudjeluju na dvotjednoj stručnoj praksi gdje će raditi direktno s umjetnicima koji su članovi udruge NEXT. Osim stručne prakse, učenici će imati organizirane kulturne aktivnosti te će posjetiti muzeje i galerije u Grazu, upoznat će razne umjetnike, posjetiti druge obrazovne institucije te će imati završnu izložbu i predstavljanje svojih radova.

Učenici u Grazu ostaju do 24. veljače. U ožujku učenici iz Zagreba idu na mobilnost u Muenster, a nakon njih po prvi puta 10 nastavnika iz umjetničkih škola iz 5 hrvatskih gradova idu na stručno usavršavanje u Veronu.

 

 

 

Info

RADNO VRIJEME GALERIJA PRSTEN, BAČVA I PM (DOM HDLU)


srijeda – petak 11 do 19h
subota i nedjelja 10 do 18h

ponedjeljkom, utorkom, blagdanima i praznicima zatvoreno

Trg žrtava fašizma 16, Zagreb

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

srijeda – petak: 15 – 20 sati
subota 10 – 13 sati

nedjeljom, ponedjeljkom, utorkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izložbe

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

HDLU