ZAVRŠENE radionice za izrada web stranice za predstavljanje umjetnika

EDUKATIVNI PROGRAM

Osposobljavanje vizualnih umjetnika za rad u kulturnim i kreativnim industrijama

Goran Vlašić: Izrada web stranice za predstavljanje umjetnika

 

U okviru projekta Osposobljavanje vizualnih umjetnika za rad u kulturnim i kreativnim industrijama od 25. 11. do 5. 12. u prostorima Algebre održana je edukacija članova HDLU-a za izradu web stranica za predstavljanje svog umjetničkog rada. Radionicu je pohađalo 19 umjetnika koji su pod vodstvom Gorana Vlašića savladali osnovne i neke naprednije elemente izrade web stranica u WordPressu. Svi polaznici na kraju edukacije su dobili potvrde o završenom tečaju.

U anketi nakon edukacije svi polaznici izrazili su zadovoljstvo sadržajem radionice i imaju planove izraditi osobne web stranice za predstavljanje.

“Dosada nisam smatrala da ima dovoljno znanja da napravim svoju profesionalnu web stranicu. Nakon ove radionice smatram da mogu samostalno napraviti web stranicu za profesionalno predstavljanje.”

“Svakako da ću stećeno znanje primijeniti, napraviti ću prvo svoj portfolio i profesionalni životopis, a potom i kompleksniju web stranicu.”

“Naučila sam sve od toga kako zakupiti domenu i hosting pa do toga kako optimizirati stranicu za pretraživače. Sadržaj radionice je zaista pokrio sve od osnovnog do naprednog znanja o izradi stranice.”

“Ovo su prvi koraci i svaki je bio itekako koristan. Dobila sam uvid u novi svijet o kojem do sada nisam znala ništa. Sve je jednostavno samo treba puno raditi… No, radionica je svakako odličan poticaj.”

Info

RADNO VRIJEME GALERIJA PRSTEN, BAČVA I PM (DOM HDLU)


srijeda – petak 11 do 19h
subota i nedjelja 10 do 18h

ponedjeljkom, utorkom i praznikom zatvoreno

Trg Žrtava fašizma 16, Zagreb

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

srijeda – petak: 15 – 20 sati
subota 10 – 13 sati

nedjeljom, ponedjeljkom, utorkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izdvojeno

  • DANI OTVORENIH VRATA HDLU

    Poštovani članovi HDLU-a, s ciljem otvaranja direktnog načina komunikacije s članovima, svakog prvog petka u mjesecu u terminu od 10…

  • „Performing Ilica“

    „Performing Ilica“ Dejan Gotić, Božidar Katić, Siniša Labrović Hrvatsko društvo likovnih umjetnika i Projekt Ilica: Q’ART najavljuju projekt Performing Ilica koji se realizira…

  • Natječaj „Performing Ilica“

    Natječaj „Performing Ilica“ Hrvatsko društvo likovnih umjetnika u sklopu projekta Q'ART 2020. i EU projekta CreArt raspisuje natječaj „Performing Ilica“. KONCEPT PROJEKTA…

PLATI UMJETNIKA!

HDLU