STUDIJU RAŠIĆ SVJETSKA NAGRADA YELLOW PENCIL NA D&AD AWARDS U LONDONU

VELIKO PRIZNANJE HRVATSKOJ KULTURI I DIZAJNU

D&AD noć za pamćenje, svečana ceremonija i dodjela nagrada, održana je 11. lipnja u legendarnom okruglom paviljonu Roundhouse u četvrti Camden poznatom kao prostoru za prestižna kulturna događanja u području glazbe, kazališta, umjetnosti, plesa i spektakla.

Na svečanoj ceremoniji, u izuzetnom ambijentu dostojnom renomea natječaja prisustvovalo je više od 800 uzvanika iz cijelog svijeta među kojima su bili i predstavnici Studija Rašić Anica i Ante Rašić.

Ove godine prijavljeno je preko 20.000 radova od vodećih internacionalnih agencija, pojedinaca i dizajnerskih grupa, klijenata, studija, te umjetnika i arhitekata iz više od 58 zemalja. Između 174 nominirana rada ukupno je dodijeljeno 50 nagrada Yellow Pencil i 4 nagrade Black Pencil. Među nagrađenim našle su se i agencije poput ART+COM, DROGA 5, CLM BBDO, Wieden+Kennedy, Saatchi & Saatchi Australia, DDB London, Apple, Inc., te klijenti; Coca Cola Company, BMW Group, Chrysler, Bayer, British Airways, IKEA, Unilever, United Nations, Honda, Comcast, Orange, te mnogi drugi.

Nakon nedavno dobivene prestižne europske nagrade European Design (ED) Awards u Zürichu, svjetska nagrada poznata po imenu Yellow Pencil organizacije D&AD u Londonu dodijeljena je zagrebačkom Studiju Rašić i Anti Rašiću za djelo „Bijela cesta – U iščekivanju kiše“ realizirano u okviru 36. Mediteranskog kiparskog simpozija kao dio projekta u Parku skulptura Dubrova, Labin.

 

Više informacija o Studiju Rašić potražite na www.studio-rasic.hr

Slike velikih formata za tisak možete preuzeti na sljedećem linku:

http://jumbo.iskon.hr/dl/14xdbx8ebdtjt5go/

Info

RADNO VRIJEME GALERIJA PRSTEN, BAČVA I PM (DOM HDLU)

srijeda – petak 11 do 19h
subota i nedjelja 10 do 18h,
ponedjeljkom, utorkom i praznikom zatvoreno.

Trg žrtava fašizma 16, Zagreb

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU