Najljepše želje za uspješnu i bogatu 2010. godinu.

Zagreb, 4. siječnja 2010.

 

 

Svim članicama i članovima HDLU,

 

Najljepše želje za uspješnu i bogatu  2010. godinu.

 

Upravni odbor HDLU u novom sastavu: Josip Zanki, predsjednik, Gordana Bakić Vlahov, Fedor Vučemilović, Tomislav Buntak, Ivan Fijolić, Koraljka Kovač Dugandžić i Anita Kuharić Smrekar; održao je prvi sastanak dana 8. prosinca te imenovao stručna tijela HDLU i odredio zaduženja članova UO po područjima. Popis novih upravnih i stručnih tijela  te popis zaduženja možete vidjeti na www.hdlu.hr / o nama / tijela upravljanja.

Zahvaljujemo Vam se na podršci koju ste nam ukazali na redovnoj izbornoj skupštini HDLU u ponedjeljak 30. studenog 2009. Nadamo se da ćemo zajedno u naredne dvije godine uspješno raditi na dobrobit hrvatskih likovnih umjetnika. Očekujemo Vaše prijedloge za unapređenje rada HDLU i poboljšanje statusa likovnih umjetnika u Hrvatskoj. Molimo Vas da se odazivate i aktivno sudjelujete u radu tribina koje će o ovoj problematici sazivati Upravni odbor  te da nam za tribine predlažete teme koje Vas zanimaju.

Potpisnicima „Inicijative 70 potpisa“ predlažemo da u tajništvu HDLU pregledaju svu dokumentaciju o inicijativi kao i sve dopise koje je „Inicijativni odbor“ slao u njihovo ime i potkrepljivao njihovim potpisima. Također mogu pregledati dokazne materijale kojima je Upravni odbor potkrijepio svoje odgovore te ih pred skupštinu pravovremeno postavio na  www.hdlu.hr / za članove / dokumenti.

 

S poštovanjem,

Upravni odbor HDLU

Info

RADNO VRIJEME GALERIJA PRSTEN, BAČVA I PM (DOM HDLU)

srijeda – petak 11 do 19h
subota i nedjelja 10 do 18h,
ponedjeljkom, utorkom i praznikom zatvoreno.

Trg žrtava fašizma 16, Zagreb

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU