NATJEČAJ ZA RECENTNU IZLOŽBU

RECENTNA IZLOŽBA ČLANOVA HDLU

DOM HDLU (svi izložbeni prostori)

13. srpnja – 31. kolovoza 2010.

Tema: Tržište

Recentna izložba na tragu je predhodnih izložbi 45. zagrebačkog salona i 30.salona mladih. Manifestacije se pretapaju jedna u drugu razvijajući specifičnu problematiku područja manifestacije – Tržište.

Izložba je prodajnog karaktera.

Nikola Albaneže, kustos ovogodišnje Recentne izložbe HDLU-a izabrat će radove koji će biti izloženi na Recentnoj izložbi.

Molimo članove HDLU da do 10.6.2010. pošalju fotografiju radova koje predlažu za Recentnu izložbu na adresu pm@hdlu.hr u jpg, bitmap, tiff formatu visoke rezolucije (veličine do 1 MB, 300 dpi). Ukoliko niste u mogućnosti poslati digitalnu snimku, fotografije radova možete u istom roku poslati poštom Tajništvu HDLU s naznakom “za recentnu izložbu“. Molim dostaviti samo dokumentaciju, ne originalne radove!!!

Pravo sudjelovanja imaju članovi HDLU sa podmirenom članarinom.

Odbijeni radovi moći će se razgledati u digitalnom formatu na računalu u izložbenom prostoru te također kupiti.

Ispunjen obrazac prijavnice je obvezan. Prijavnicu downlodati ovdje. prijavnica

Predani prijavni materijali mogu se preuzeti u Tajništvu HDLU u roku od 30 dana nakon otvaranja Salona. Nakon tog roka više ne odgovaramo za pristigle materijale. HDLU ne preuzima obvezu vraćanja predanih materijala poštom. HDLU ne preuzima obvezu produkcije i opreme umjetničkih djela. HDLU ne preuzima obvezu i trošak dostave i povrata umjetničkih djela.

Prijave moraju biti dostavljene zaključno do 10.6.2010. godine na mail pm@hdlu.hr ili na adresu HDLU, Trg žrtava fašizma bb, 10000 Zagreb. Naknadno prispjele prijave i nepotpune prijave neće se razmatrati.

HDLU pridržava sva prava za korištenje predanih materijala u svrhu promidžbe Recentne izložbe u svim medijima te katalogu, pozivnici i web stranicama Recentne izložbe.

Info

RADNO VRIJEME GALERIJA PRSTEN, BAČVA I PM (DOM HDLU)

srijeda – petak 11 do 19h
subota i nedjelja 10 do 18h,
ponedjeljkom, utorkom i praznikom zatvoreno.

Trg žrtava fašizma 16, Zagreb

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU