NATJEČAJ: Od transparenta do modnog dodatka / Rok prijave je 23.11.2011.

Hrvatsko društvo likovnih umjetnika u Zagrebu (HDLU) poziva Vas na prijavu na Natječaj za kreiranje unikatnih i kreativnih torbi te ostalih upotrebnih predmeta (dizajnerskih modnih dodataka i slično) izrađenih od plastificiranih transparenata (reciklaža).

Na natječaj se mogu prijaviti studenti Tekstilno tehnološkog fakulteta, modni dizajneri, likovni umjetnici i svi ostali zainteresirani sa kreativnim iskustvom produkcije i izrade sličnih predmeta.

Na natječaj se može prijaviti putem maila na adresu: hdlu.events@gmail.com uz naznaku “za natječaj Od transparent do modnog dodatka”, zaključno sa 23.11.2011.

Prvih 30 kandidata koji se prijave za kreiranje upotrebnog predmeta (nije potrebno slati portfolio radova, eventualno skica rada) biti će pozvani na grupni sastanak na kojem će se detaljnije upoznati sa idejom projekta i moći podići određenu količinu materijala za rad te ga direktno upotrijebiti. O danu i vremenu grupnog sastanka na kojem će sve biti detaljno objašnjeno, sve prijavljene kandidate ćemo obavijestiti zaključno sa 24.11. 2011.

Na osnovu gotovih predmeta (za koji će također biti određen rok predaje) izvršit će se selekcija te će izabrati tri najbolja dizajna na osnovu kojih će se sa autorima radova ući u daljnju suradnju i dogovoriti uvjete.

Svi ostali autori radova koji neće uči u uži izbor dobit će mogućnost prodaje svog unikatnog rada na sajmu artOmat koji će se odvijati u Domu hrvatskih likovnih umjetnika I promovirati svoj rad uz određene uvjete tako da HDLU zadržava 40% vrijednosti od prodaje.

Sajam artOmat na kojem će radovi biti izloženi za prodaju će se održati u Galeriji Prsten unutar Doma hrvatskih likovnih umjetnika, Trg žrtva fašizma bb, Zagreb u razdoblju od 16.12. do 24.12. 2010.godine.

Info

Cijene ulaznica za manifestaciju 6. bijenale slikarstva

30 kn Pojedinačna ulaznica
20 kn Pojedinačna dječja (iznad 6 god), učenička, studentska, umirovljenička ulaznica (1)
20 kn Pojedinačna grupna ulaznica (2)
15 kn Pojedinačna strukovna ulaznica (3)
60 kn Obiteljska ulaznica (4)
15 kn Pojedinačna grupna ulaznica za škole (5)

GRATIS za redovite članove udruženja HDLU, AICA, ICOM, DPUH, HND, IFJ, EFJ te studente ALU i studente FF smjera PUM, EKA ili MUZ, učenike ŠPUD (uz predočenje važećih isprava), osobe s invaliditetom, djecu mlađu od 6 godina

Ulaznice se kupuju na blagajni HDLU-a tijekom radnog vremena izložbe.

Za ostale upite vezane uz ulaznice, molimo javite se na hdlu@hdlu.hr

Ulaznice sadrže 25% PDV.

(1) uz predočenje važeće isprave
(2) za grupe s više od pet osoba
(3) za redovite članove ULUPUH, HDD, UHA, ORIS, HULU Split, HDLU Osijek, HDLU Rijeka, HDLU Dubrovnik, HDLU Istra, HDLU Varaždin, uz predočenje važeće članske iskaznice
(4) do najviše 4 člana obitelji s djecom starijom od 6 godina
(5) cijena po učeniku, 1 pratnja učenika gratis

 
RADNO VRIJEME DOMA HDLU (GALERIJE PRSTEN, BAČVA I PM)

utorak – nedjelja : 11 – 19
ponedjeljkom i praznikom ( 1. i 18.11.) zatvoreno.

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izložbe

 

 

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU