NATJEČAJ: Hrvatsko društvo likovnih umjetnika i Organizacijski odbor Aleja skulptura na savskom nasipu raspisuju natječaj za organizatora projekta

Hrvatsko društvo likovnih umjetnika i Organizacijski odbor projekta Aleja skulptura na savskom nasipu odlučili su raspisati natječaj za organizatora / voditelja projekta.
Idejni prijedlog  za Aleju skulptura na savskom nasipu dao je hrvatski kipar Ratko Petrić još 1985. na Zagrebačkom salonu. Od 1990. počela se ostvarivati prva faza.  Do sada je postavljeno jedanaest skulptura te je želja Organizacijskog odbora i HDLU-a da se projekt nastavi.
Ovim putem pozivamo sve članove i članice HDLU-a, prvenstveno kipare i kiparice sa završenom Akademijom likovnih umjetnosti i poznavanjem kiparskih tehnologija, te poznavanjem prostornih dispozicija i osviještenost o vrijednosti samog projekta za kulturu Grada Zagreba ali i kulturu Hrvatske, da se prijave na natječaj za organizatora i voditelja projekta.
HDLU i Organizacijski odbor od svakog sudionika i sudionice natječaja traži da prijava sadrži
Osobne podatke
– Curriculum Vitae
– Motivacijsko pismo u kojem sudionik ili sudionica natječaja obrazlaže svoju viziju i važnost ovog projekta za kulturu Grada Zagreba i Hrvatske


Prijavnu dokumentaciju možete poslati na e-mail adresu pm.hdlu@gmail.com ili na poštansku adresu Hrvatsko društvo likovnih umjetnika, Trg žrtava fašizma bb, 10 000 Zagreb s naznakom (za natječaj Aleja skulptura na savskom nasipu). Sudionici i sudionice također mogu dostaviti dokumentaciju osobno na gore navedenu adresu svakim radnim danom od 11 do 15 sati u ured kustosica.
Natječaj je otvoren od 11.veljače do 11.ožujka 2013. do 15sati. Nepotpune i zakašnjele prijave neće se razmatrati.

Info

RADNO VRIJEME IZLOŽBE “PROSTORIA 10” RADNO VRIJEME GALERIJA PRSTEN, BAČVA I PM (DOM HDLU) JE:

utorak – petak: 10 – 21
subota – nedjelja: 10 – 18

ponedjeljkom i praznikom zatvoreno.

Ulaz na izložbu je besplatan.

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izložbe

 

 

 

 

 

 

 

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU