Vanja Trobić / prezentacija i razgovor s umjetnicom

1-place-to-be15.02.2013. u 17h
KLUB HDLU
Dom hrvatskih likovnih umjetnika
Trg žrtava fašizma bb
10 000 Zagreb

Pozivamo vas na prezentaciju i razgovor s mladom umjetnicom Vanjom Trobić koji će se održati uKlubu HDLU-a u petak 15. veljače s početkom u 17sati.

Vanja Trobić tako će predstaviti i izložiti slike nastale za vrijeme trajanja rezidencije u Ukrajini, gdje je 15 dana gostovala u studenom 2012. godine.u sklopu suradnje između Nacionalnog društva slikara Ukrajine i Hrvatskog društva likovnih umjetnika. Osim izloženih radova kroz prezentaciju će predstaviti svoje ranije radove te upoznati publiku sa iskustvom boravka u Kievu i Sednevu u Ukrajini.

Vanja Trobić rođena je 1987. godine u Zagrebu. Pohađala je Školu primijenjene umjetnosti i dizajna, nakon čega je 2006. upisala Akademiju likovnih umjetnosti, Slikarstvo. Diplomirala je 2012. godine u klasi prof. Zoltana Novaka. Sudjelovala je na brojnim skupnim izložbama i likovnim radionicama, a može se pohvaliti i višegodišnjom suradnjom sa Muzejem ulične umjetnosti. Ostvarila je pet samostalnih izložbi. Suorganizator je i moderator crtačke radionice C.R.T.A. Član je HDLU-a od 2012. Trenutno živi i radi u Zagrebu i Rijeci.

vanja-trobic.blogspot.com

www.facebook.com/kiklopove.kronike

www.behance.com/vanjatrobic

Info

RADNO VRIJEME DOMA HDLU (GALERIJE PRSTEN, BAČVA I PM)

utorak – nedjelja: 11 – 19
ponedjeljkom i praznikom zatvoreno.

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izložbe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU