GiveMeArt – Projekt promocije kulture i umjetnosti putem Internet portala

Projekt je osmišljen u interesu promidžbe hrvatske kulture, hrvatskih umjetnika, kulturnih zbivanja, umjetnosti te upoznavanja javnosti sa zanimljivostima iz svijeta umjetnosti, kulture i zanimljivosti koje su sveprisutne u svakodnevici, a nerijetko su javnosti nedostupne.
Projekt će biti dostupan svim korisnicima Interneta, u obliku Internet portala. Osim informativno – kulturno – zabavnog sadržaja ovaj projekt omogućiti će svim umjetnicima da se prezentiraju cijelom svijetu na sveprisutan način, te da prošire svoje tržište, na vrlo jednostavan i suvremen način.
Projektom se objedinjuju svi vidovi kulture te se prezentiraju na pristupačan i zanimljiv način, primjerice:

–      On line promotivne izložbe
–      On line samostalne izložbe
–      On line prodajne izložbe
–      Zbivanja u kulturi (vijesti iz kulture, kulturne manifestacije poput: najava otvorenja izložbi, najave raznih sajmova i događanja vezanih za kulturu, koncerti velikih imena ozbiljne glazbe, humanitarna zbivanja, aukcije umjetnina…).
–      Detaljni opisi svih tehnika likovne umjetnosti, arhitekture i hortikulture, kako kroz povijest, tako i u današnjici.
–      Povijest i povijest umjetnosti te opis svih bitnih znamenitosti koje su nazočne na prostorima koje ćemo opisivati u gore navedene tri faze.
–      Kulturološki prikaz koje su kroz povijest ili kulturološki razvoj stekli određeni značenje.
–      Baština kroz povijest i danas (zaštita, prirodna, kulturna, spomenici, crkve / vjerske institucije, dvorci, palače, UNESCO – zaštita…).

Cilj nam je da na jednom mjestu svakom korisniku Interneta, bilo gdje na svijetu ponudimo zanimljive sadržaje koji će mladim ljudima biti pristupačni i prezentirani jednostavnim jezikom, a ljudima iz struke svojevrstan odmak od stručne literature, te nadopuna informacijama koje još uvijek nisu našle svoje mjesto u literaturi, s naglaskom na kulturna zbivanja u Hrvatskoj.

http://www.vitez-internacional.hr/
Untitled-1

Info

RADNO VRIJEME DOMA HDLU (GALERIJE PRSTEN, BAČVA I PM)

utorak – nedjelja: 11 – 19
ponedjeljkom i praznikom zatvoreno.

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izložbe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU