Radionica Artist Trading Cards 2

atc-cardsOvaj ponedjeljak 08.04. dođite i crtajte s nama na drugoj radionici Artist Trading Cardsa! Družit ćemo se u ugodnom prostoru kluba HDLU-a od 18:00 do 20:00 sati. (Ulazi u klub je na desnoj bočnoj strani HDLU-a.)
Artist Trading Cards iliti ATC minijaturna su umjetnička djela formata 64×89 mm. Ovo je standardni format kartica za razmjenu u stilu američkih Baseball kartica ili Magic the Gatheringa.
Cilj radionica je potaknuti ljude da se likovno izražavaju u specifičnom zadanom formatu, koji svojom jednostavnim postavkama daje veliku slobodu, mogućnost sastajanja uživo radi izrade i razmjene spomenutih kartica ali i druženje pri izradi.
Tehnika koju ćete koristiti ovisi samo i jedino o vama, a prijašnje crtačko/umjetničko iskustvo je dobrodošlo ali nikako uvjet. Projekt je originalno pokrenut 1997. U Zurichu od strane umjetnika M Vanci Stirnemann-a. Od tada je par stotina ljudi diljem svijeta sudjelovalo u razmjeni kartica.
Dođite, crtajte/družite/radite s nama i «trejdadjmo» se na obostrani užitak.
Većina osnovnih materijala za radionicu (kartice, crtaći materijali, kolaži) su osigurani, ali svatko može donijeti neke specfične materijale potrebne za realizaciju zamišljenih ideja.

Organizatori radionice su Lea Kralj Jager i Marko Pašalić

Info

RADNO VRIJEME GALERIJA PRSTEN, BAČVA I PM (DOM HDLU)

srijeda – petak 11 do 19h
subota i nedjelja 10 do 18h,
ponedjeljkom, utorkom i praznikom zatvoreno.

Trg žrtava fašizma 16, Zagreb

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU