Ljeto u Domu HDLU-a

hdlu
Suradnjom Hrvatskog društva likovnih umjetnika i JAM-a, udruge za promicanje hrvatske umjetnosti i međukulturnog dijaloga, od 13. srpnja do 13. kolovoza 2013., u jutarnjem (8:00-12:00) i popodnevnom terminu (17:00-21:00), ispred Meštrovićevog paviljona i u Klubu HDLU-a  na Trgu žrtava fašizma b.b., Zagreb ostvarit će se niz organiziranih događanja. Tijekom mjesec dana druženja s umjetnicima, fotografima, dizajnerima i filmašima na popularnoj i jedinstvenoj lokaciji u Zagrebu, javnost očekuju svakodnevne kreativne radionice, umjetničke izložbe, predstavljanja umjetnika i projekata, promocije kulturnih događanja, prikazivanje filmova, ekstremni sportovi i još mnogo toga. Cilj projekta je u ljetnim tjednima građanima i posjetiteljima Zagreba ponuditi mjesto za izlazak i druženje uz glazbu i piće, a umjetnicima prostor za predstavljanje sebe i svojeg rada te aktivirati Trg žrtava fašizma kao jednu od središnjih točki događanja u gradu.

Suradnju su do sad potvrdili: galerija Siva, galerija Inkubator, projekt Boiling point, Fashionbabica, Zoran Kulušić-Neral, Martina Hohnjec, Mladen Vukres, Lena Kramarić, galerija Fiju Fiju, portal Omnisart, Stipan Tadić, Miron Milić, Yo Soy Juanita i drugi.

Ovim Vas putem pozivamo da se svojim radom priključite projektu, predstavite sebe i svoje djelovanje, postavite izložbu u Klubu HDLU-a, organizirate kreativnu radionicu ili sudjelujete na snimanju intervjua…

Zadnji dan prijave je 15. lipnja 2013.

Kontakt:

Inicijator projekta
Juraj Vuglač
juraj.vuglac@gmail.com

Suradnik
Leo Đud
hdlu.events@gmail.com
+385 99 264 2563

Info

RADNO VRIJEME GALERIJA PRSTEN, BAČVA I PM (DOM HDLU)

Tijekom trajanja izložbe Murtić 100 do 18.7.2021. radno vrijeme je od ponedjeljka do nedjelje od 11 do 21h

Redovno radno vrijeme nakon 18.7.2021.:
srijeda – petak 11 do 19h
subota i nedjelja 10 do 18h,
ponedjeljkom, utorkom i praznikom zatvoreno.

Trg žrtava fašizma 16, Zagreb

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU