RADIONICE: Strukovne radionice vizualne komunikacije i marketinške strategije za slobodna zanimanja, umjetnike i male obrtnike

Strukovne radionice: vizualne komunikacije i

marketinške strategije za slobodna zanimanja,

umjetnike i male obrtnike

sl.

Radionice iz ciklusa ” Vizualne komunikacije i marketinške strategije ” namjenjene su svima onima koji se bave slobodnim zanimanjima, samostalnim umjetnicima, djelatnicima u kulturi, malim obrtnicima i svim ostalim ljudima koji svoj rad, proizvode, znanja i vještine žele plasirati na domaćem i stranom tržištu. Radionice se odvijaju po tematskim cjelinama, unutar kojih se obrađuju pojedine teme na praktičan i jednostavan način, i uz vježbe sa kojima će polaznici radionica moći usavršiti svoje marketinške strategije, a što će u velikoj mjeri pripomoći i razvoju domaćih kreativnih industrija i samo – zapošljavanju mladih kreativaca, kao i svih onih malih obrtnika koji stvaraju autohtone hrvatske proizvode i žele s njima postići veću konkurentnost i tržišni plasman.

Trajanje radionica i termini: Ovisno o interesu učesnika, fleksibilno se prilagođava trajanje i termini radionica, te se sa svakim učesnikom izrađuje individualni plan rada. 

Sadržaj i teme kojima se bavimo na radionicama:  

1. Oblikovanje cjelovitog vizualnog identiteta za pojedine proizvode ili grupu proizvoda, također i oblikovanje vizualnog identiteta za pojedine događaje, manifestacije, izložbe, tribine, predavanja, intelektualne usluge, i sl., vizualni identitet umjetničkih udruga i malih obrta, marketing u kulturi. Kreiranje naziva i logotipa, kao i reklamnih materijala, a u što ulaze leci, katalozi, pozivnice, posjetnice, info-knjižice, i sl.

2. Izrada i obrada reklamnih fotografija zainternet i grafičke materijale, a koje su vezane uz neki umjetnički proizvod ili grupu proizvoda, umjetničko ili slobodno zanimanje, obrt, događaj, manifestaciju, predavanje, i sl.

3. Izrada plakata za različite namjene – izložbe, manifestacije, predavanja, sajmove, festivale, i dr.

4. Kreiranje web stranica i blogova – vizualni identitet na internetu, razlike grafičkog i web dizajna, odabir kvalitetnog servera, izrada stranica i blogova, povezanost i raspored sadržaja na web stranici, pravilna upotreba tipografije, fotografije i ilustracije, metode za povećanje posjećenosti stranica na internetu.

5. Kreiranje profila i stranica na društvenim mrežama, facebook kampanja.

6. Pisanje reklamnih tekstova za internet i štampane materijale, te pozivnice i obavijesti koje se šalju putem maila.

***
Autorica i voditeljica radionica:
mr. art Krešimira Gojanović rođena je 1970. u Osijeku. 1993. diplomirala je na grafičkom odjelu Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu, klasa prof. Ante Kuduza. 2010. magistrirala je na ALUO Ljubljana – smjer Oblikovanje vizualnih komunikacija, pri mentoru prof. Milanu Eriču, te obranila magistarsku radnju s naslovom ” Medijska kultura: tradicionalna umjetnost u klasičnim i suvremenim medijima ”. Osim slikarstvom, bavi se još ilustracijom, fotografijom, grafičkim i web dizajnom, unikatnim oblikovanjem, likovnom teorijom i organizacijom kreativnih, likovnih i dizajnerskih radionica za djecu i odrasle. Do sada je izlagala na 40 samostalnih i više od 60 skupnih izložbi u Hrvatskoj i inozemstvu. Članice je Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika, Hrvatskog društva likovnih umjetnika, stručna suradnica slovenskog društva BMG za promociju turizma i umjetnosti, te suradnica hrvatske umjetničke organizacije ” Volim umjetnost”.

www: http://priponke.com//kresimira-art/index.html

Informacije o radionicama i kontakt:

na mob. 098 – 429 -278 ili

E mail:kresimirag@hotmail.com

 

Info

RADNO VRIJEME GALERIJA PRSTEN, BAČVA I PM (DOM HDLU)

srijeda – petak 11 do 19h
subota i nedjelja 10 do 18h,
ponedjeljkom, utorkom i praznikom zatvoreno.

Trg žrtava fašizma 16, Zagreb

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU