Natječaj: Za izlaganje u Galeriji Konduktorownia, Czestochowa, Poljska

Hrvatsko društvo likovnih umjetnika raspisuje

Natječaj za izlaganje u Galeriji Konduktorownia, Czestochowa, Poljska

2012. godine Hravtsko društo likovnih umjetnika sklopilo je sporazum o suradnji s Društvom umjetnika iz Czestochowe, kojim je definirana razmjena izložbi poljskih i hrvatskih umjetnika. Od 6.9. do 22.9.2013. godine u Galeriji Prsten bili su izloženi radovi 7 poljskih umjetnika, prema konceptu Bože Raiča. Povratna izložba 7 hrvatskh umjetnika u Galeriji Konduktorownia u Czestochowi održat će se od 9.05. do 22.05.2014.

Na natječaj se mogu prijaviti svi članovi HDLU-a, Zagreb koji se bave slikarstvom i kiparstvom, s 3 predložena rada. Za sudjelovanje na natječaju potrebno je priložiti:

1. PRIJAVNI OBRAZAC
Potpuno ispunjen prijavni obrazac je obavezan. Prijave bez ispunjenog obrasca neće se razmatrati. Prijavnicu možete preuzeti   OVDJE

2. DOKUMENTACIJU O RADU
- za slike i skulpture:
–    Po jednu kvalitetnu fotografiju za svaki predloženi rad, rezolucije 2400 x 1600 piksela u JPEG ili TIFF formatu. Fotografije nazivati na slijedeći način: prezime_ime_redni broj rada (npr. horvat_ivan_1.jpg, horvat_ivan_2.jpg, horvat_ivan_3.jpg)*

3. Kratku izjavu o radu – do 200 znakova u formi teksta

4. Kratak zivotopis do 500 znakova u formi teksta

Maksimalne dimenzije prijavljenih radova mogu iznositi 100 x 120 cm (za slike ) i 50 x 50 x 50 cm (za skulpture). Svi radovi prijavljeni na natječaj moraju biti opremljeni i spremni za izlaganje. Ako radovi zahtijevaju kompleksnu tehničku opremu HDLU se ne obavezuje osigurati dodatnu opremu. HDLU ne preuzima obvezu produkcije i opreme umjetničkih djela. HDLU pridržava sva prava za korištenje predanih materijala u svrhu promidžbe izložbe u svim medijima te katalogu, pozivnici i web stranicama.

ROK ZA PREDJU PRIJAVA JE 31.01.2014. U PONOĆ

Prijave se zaprimaju isključivo digitalnim putem, na e-mail adresu hdlu.hr@gmail.com
s naznakom ZA IZLAGANJE U CZESTOCHOWI.

Ukoliko unutar 48 sati od trenutka slanja prijave ne dobijete potvrdni e-mail o zaprimanju prijave kontaktirajte nas na broj telefona 01 4611 819.

Koordinacija: stručni tim HDLU

Rezultati natječaja biti će objavljeni na web stranici www.hdlu.hr najkasnije do 28.02.2014., a svima koji su svoje radove prijavljivali bit će poslan e-mail obavijesti.

Info

RADNO VRIJEME GALERIJA PRSTEN, BAČVA I PM (DOM HDLU)

srijeda – petak 11 do 19h
subota i nedjelja 10 do 18h,
ponedjeljkom, utorkom i praznikom zatvoreno.

Trg žrtava fašizma 16, Zagreb

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU