Volontiraj na 4. božićnom sajmu artOmat

Volontiraj na 4. božićnom sajmu artOmat

Hrvatsko društvo likovnih umjetnika organizira 4. božićni sajam nekonvencionalnih umjetničkih proizvoda, pod nazivom artOmat.

Sajam će se održati u Domu hrvatskih likovnih umjetnika, Trg žrtva fašizma 16, Zagreb u razdoblju od 13. do 24. prosinca 2013. godine, svaki dan između 12:00 i 20:00 sati te na Badnjak između 12:00 i 16:00 sati.

Pozivamo sve zainteresirane, fleksibilne, odgovorne, ambiciozne, kreativne studente/ice i profesionalce/ke da se uključe svojim volonterskim radom u organizaciju sajma artOmat. Volontiranje je idealna prilika da postanete dijelom ovog originalnog sajma na kojem osim besplatnog sudjelovanja na radionicama, izložbama, aukcijama i tulumima možete steći praktično iskustvo, nova poznanstva i prijateljstva. Jednako tako, imat ćete priliku družiti se s poznatim dizajnerima/cama i umjetnicima/cama. Volonteri svojim radom doprinose cijelom događanju u svim njegovim segmentima i fazama, prate ritam cijelog događaja i tako šire svoja usvojena znanja.

Molimo sve zainteresirane da se jave do 3. prosinca 2013. na E-mail adresu: artomat.hdlu@gmail.com s naznakom „Volontiranje”.

Sastanak s volonterima održat ćemo 5. prosinca, a s radom počinjemo 9. prosinca.

*artOmat je sajam koji spaja umjetnost i dizajn, a poslužit će kao poligon za prezentaciju i prodaju unikatnih i kreativnih produkata afirmiranih i mladih umjetnika/ca i dizajnera/ica.

Info

RADNO VRIJEME GALERIJA PRSTEN, BAČVA I PM (DOM HDLU)

srijeda – petak 11 do 19h
subota i nedjelja 10 do 18h,
ponedjeljkom, utorkom i praznikom zatvoreno.

Trg žrtava fašizma 16, Zagreb

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU