Noć muzeja u HDLU

Noć muzeja u HDLU

Pozivamo Vas da nam se pridružite u petak, 31.01.2014. godine na Noći muzeja u HDLU i zabavite se uz bogat i raznovrstan program koji smo Vam pripremili, s početkom u 20:00 sati.

PROGRAM:

20:00 – „Zvijezde slikaju za Korak u Život“

Ove smo godine odlučili organizirati humanitarnu akciju „Zvijezde slikaju za Korak u život“, koja će se odvijati po uzoru na poznate TV emisije kao što su „Ples sa zvijezdama“ i „Zvijezde pjevaju“. Pozvali smo nekolicinu hrvatskih javnih ličnosti da se kreativno izraze uz pomoć akademskih umjetnika, te da te svoje radove naknadno ponude na humanitarnoj aukciji. Prihodom aukcije ćemo podržati jednu od najuspješnijih hrvatskih humanitarnih akcija, koju je 2008. godine pokrenuo Rotary klub Zagreb Kaptol, a kojom su u od tada osigurana sredstva za 151 stipendiju za mlade ljude djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, koja po završetku srednje škole moraju napustiti domove za nezbrinutu djecu i udomiteljske obitelji, a koji imaju želju, no ne i mogućnosti, nastaviti fakultetsko obrazovanje.

Svoju kreativnost s nama će podijeliti:
Jasna Nanut & Gaella A. Gottwald, Igor Geržina & Monika Meglić, Mirela PriselacRemi & Miro Petković Modul Osam, Ivana Kindl & Tomislav Buntak, Mare Milin & Danko Friščić i Sanja Doležal & Siniša Reberski i Rujana Jeger.

Akcija je ostvarena pod pokroviteljstvom Art Point Centrom AGM, u suradnji s Rotary klubom Zagreb Kaptol.

20:00 – daily Struggle!

dailY-Struggle_2_NEU1

U Galeriji Prsten posjetite izložbu daily Struggle! kroz koju će vas provesti Paul Horn, kustos i jedan od umjetnika izložbe. Izložba se mogla pogledati od 14-26. siječnja, a ovo je prilika da ju prije zatvaranja doživite uz ugodno druženje s umjetnicima od 20:00 sati.

Izložbu su podržali Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Austrijski kulturni forum, bm:uk, Kultur Niederösterreich, Das Land Steiermark, Knoll Galerie Wien, Coreth, Beck’s, Čakovečki mlinovi i Richemont kvaliteta.

21:00  – The Residency drawings (Abu Dhabi 2013.-2014.)

arabian christmas drawings1

U Galeriji PM dočekat će vas izložba The Residency drawings (Abu Dhabi 2013.-2014.) Stipana Tadića koji će biti Vaš domaćin od 21:00-01:00 sati.

22:00 – „B and the Bops“

B&the Bops

Kada je rockabilly scena u pitanju, B and the Bops definitvno kotiraju za jedan od najboljih hrvatskih ”izvoznih proizvoda”. Zagrebački autorski bend, sveprisutan na domaćoj sceni, a opet vječno na turneji obišliao je sve važnije svjetske rockabilly lokacije, High Rockabilly, Rockabilly Rave, Rockin’ Around Turnhout, Headbanging, Get Rhythm, Tear it up!! i mnoge druge.

Osim kilometara u nogama, iza sebe imaju album ‘Don’t stop the Rock Bop’ te dva singla, jedan za španjolsku etiketu Sleazy Records, a drugi, kao i album za englesku ‘Rhythm Bomb Records’. B & the Bops su poznati po autentičnom zvuku rock ‘n’ rolla 50ih i nastupima koji će Vas zaljuljati.

23.00 – Art&Aikido martial Art”
IMG_0116_muzej

Aikido je umjetnost spoznaje kroz pokret kako u sebi tako i s drugim ljudima. Tijelom stvaramo umjetnost zivota.

Za Vas smo doveli i Pivnicu Medvedgrad koja već više od desetljeća proizvodi svoje pivo. Prirodno i čisto, bez konzervansa, proizvedeno tradicionalnim načinima kuhanja, pružit će vam nezaboravan doživljaj.

Veselimo se Vašem dolasku!

Info

CIJENA ULAZNICA (za vrijeme trajanja izložbe Kopač)*

55 kn Pojedinačna ulaznica
50 kn Pojedinačna ulaznica s popustom (1)
40 kn Pojedinačna učenička, studentska i umirovljenička ulaznica (2)
50 kn Grupna ulaznica (3)
30 kn Grupne ulaznice za škole (4)
110 kn Obiteljska ulaznica (5)
35 kn Dječja ulaznica (6)
25 kn Grupna ulaznica – za djecu do 6 godina (7)
30 kn Pojedinačna strukovna ulaznica (8)

Besplatan ulaz (9)

(1) Cijena za branitelje i nezaposlene uz predočenje dokaza o statusu prilikom ulaza na izložbu.
(2) Vrijedi samo uz predočenje studentske ili učeničke iskaznice prilikom ulaza na izložbu.
(3) Za grupe odraslih veće od 15 ljudi, uključuje stručno vodstvo. Termin za grupne posjete OBAVEZNO rezervirati na mail: izlozba@slavkokopac.com ili telefonski na +385953797808. ULAZ NA IZLOŽBU S GRUPNOM ULAZNICOM MOGUĆ JE ISKLJUČIVO U GRUPI OD 15 ILI VIŠE LJUDI, U SUPROTNOM TREBATE IMATI POJEDINAČNU ULAZNICU.
(4) Za grupe školaraca veće od 15 ljudi, uključuje stručno vodstvo. Termin za grupne posjete OBAVEZNO rezervirati na mail: izlozba@slavkokopac.com ili telefonski na +385953797808. ULAZ NA IZLOŽBU S GRUPNOM ULAZNICOM MOGUĆ JE ISKLJUČIVO U GRUPI OD 15 ILI VIŠE LJUDI, U SUPROTNOM TREBATE IMATI POJEDINAČNU ULAZNICU.
(5) Ulaznica vrijedi za roditelja/roditelje s djecom (koliko godi ih imaju i maloljetna su). POJEDINAČNA ULAZNICA VRIJEDI ZA BILO KOJI DAN IZLOŽBE (bez obzira na datum ispisan na ulaznici).
(6) Za maloljetne osobe uz pratnju roditelja. Djeca mlađa od 6 godina ne plaćaju ulaznicu. POJEDINAČNA ULAZNICA VRIJEDI ZA BILO KOJI DAN IZLOŽBE (bez obzira na datum ispisan na ulaznici).
(7) Za vrtićke grupe veće od 15 djece, uključuje stručno vodstvo. Termin za grupne posjete OBAVEZNO rezervirati na mail: izlozba@slavkokopac.com ili telefonski na +385953797808. ULAZ NA IZLOŽBU S GRUPNOM ULAZNICOM MOGUĆ JE ISKLJUČIVO U GRUPI OD 10 ILI VIŠE LJUDI, U SUPROTNOM TREBATE IMATI POJEDINAČNU ULAZNICU.
(8) Za članove: ICOM, AICA, ULUPUH, HDD, UHA, ORIS, HULU Split, HDLU Osijek, HDLU Rijeka, HDLU Dubrovnik, HDLU Istra, HDLU Varaždin, Hrvatsko muzejsko društvo (HMD) uz predočenje pripadajuće iskaznice prilikom ulaza na izložbu. POJEDINAČNA ULAZNICA VRIJEDI ZA BILO KOJI DAN IZLOŽBE (bez obzira na datum ispisan na ulaznici).

(9) Redoviti članovi udruženja HDLU; studenti ALU; studenti FF, smjera PUM, EKA ili MUZ; učenici ŠPUD-a ostvaruju pravo na GRATIS ulaz.

*ULAZNICE VRIJEDI ZA BILO KOJI DAN IZLOŽBE (bez obzira na datum ispisan na ulaznici).

Ulaznice je moguće kupiti na ulazu tijekom radnog vremena izložbe ili kroz sustav Entrio

KONTAKT: izlozba@slavkokopac.com / +385 95 3797808

 

RADNO VRIJEME IZLOŽBE

ponedjeljak – nedjelja 11 do 19h

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

ULAZ U GALERIJU KARAS JE BESPLATAN

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izložbe

 

 

 

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU