NATJEČAJ: Međunarodni festival fotografije Organ Vida

Logo-hrMeđunarodni festival fotografije Organ Vida, koji će ove godine doživjeti svoje šesto izdanje, pokrenuo je međunarodni natječaj za suvremenu dokumentarnu fotografiju na temurefleksije.

Natječaj traje od 30. ožujka do 25. svibnja 2014., a finalisti natječaja izlagat će krajem rujna na velikoj izložbi koja čini okosnicu festivala. Centralna festivalska lokacija i mjesto održavanja ovogodišnje izložbe, koja će za razliku od dosadašnjih sedam dana trajati dva tjedna, je Lauba – kuća za ljude i umjetnost.

O finalistima i najboljim projektima odlučuje posebno jaki žiri kojega čini šest eminentnih imena svjetske i domaće fotografske scene;  Vodeća nizozemska edukatorica Corinne Noordenbos, nagrađivani švedski fotograf i bivši član najprestižnije svjetske fotografske agencije Magnum Kent Klich,  urednica fotografije u Financial Times Weekend časopisu Emma Bowkett, istaknuti britanski fotograf George Georgiou, fotografkinja i profesorica na njujorškom International Center of Photography Irina Rozovsky te nagrađivana domaća fotografkinja i snimateljica Ana Opalić.

Više informacija o festivalu, natječaju, članovima žirija možete naći na linku Otvoren natjecaj za 6.Organ vida_3132014

Info

RADNO VRIJEME IZLOŽBE “PROSTORIA 10” RADNO VRIJEME GALERIJA PRSTEN, BAČVA I PM (DOM HDLU) JE:

utorak – petak: 10 – 21
subota – nedjelja: 10 – 18

ponedjeljkom i praznikom zatvoreno.

Ulaz na izložbu je besplatan.

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izložbe

 

 

 

 

 

 

 

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU