Izabrana nova ravnateljica HDLU-a

Poštovani / Poštovane,
obavještavamo Vas da se na Natječaj za ravnatelja/icu HDLU-a, objavljen na web stranicama HDLU-a. prijavilo ukupno dvanaest (12) kandidata.
Izborna komisija u sastavu Josip Zanki (predsjednik HDLU), Tomislav Buntak (dopredsjednik HDLU), Fedor Vučemilović (dopredsjednik HDLU-a), Siniša Reberski (član Nadzornog odbora HDLU-a), Koraljka Kovač (članica Upravnog odbora HDLU-a), odlučila je da se za ravnateljicu HDLU-a primi Ivana Krnjić.
Upravni odbor HDLU-a je na sastanku 17. travnja 2014. godine nakon pisanog izvješća Izborne komisije jednoglasno prihvatio odluku iste.
Članstvo i tijela upravljanja HDLU zahvaljuju se svim prijavljenim kandidatima i kandidatkinjama s nadom da će i u budućnosti surađivati sa Hrvatskim društvom likovnih umjetnika.

Životopis Ivane Krnjić

Ivana Krnjić rođena je u 1984. Zagrebu. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te magistrirala management u kulturi na Universitat Internacional de Catalunya u Barceloni. Radno iskustvo stekla je u internacionalnom okruženju u privatnom i javnom sektoru. U multinacionalnoj kompaniji Henkel radila je na poslovima brand managera za 6 zemalja Adria regije. Tijekom boravka u Barceloni sudjelovala je u organizaciji i realizaciji sajma specijaliziranog za video umjetnost Loop Fair koji okuplja galerije, umjetnike i kolekcionare iz cijelog svijeta. Surađivala je na razvoju međunarodnog fotografskog e-časopisa Blur magazine. Suorganizatorica je projekta Boiling point namijenjenog približavanju suvremenog slikarstva široj publici. Kao vanjska suradnica HDLU-a provela je kiparsko-arhitektonski javni natječaj u Dubrovniku. Posljednjih godina djelovala je kao voditeljica odjela na poslovima akreditiranim od strane Europske komisije u području obrazovanja u Agenciji za mobilnost i programe EU. Tečno govori engleski i španjolski jezik.

 

Info

RADNO VRIJEME GALERIJA PRSTEN, BAČVA I PM (DOM HDLU)

srijeda – petak 11 do 19h
subota i nedjelja 10 do 18h,
ponedjeljkom, utorkom i praznikom zatvoreno.

Trg žrtava fašizma 16, Zagreb

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU