Izabrana nova ravnateljica HDLU-a

Poštovani / Poštovane,
obavještavamo Vas da se na Natječaj za ravnatelja/icu HDLU-a, objavljen na web stranicama HDLU-a. prijavilo ukupno dvanaest (12) kandidata.
Izborna komisija u sastavu Josip Zanki (predsjednik HDLU), Tomislav Buntak (dopredsjednik HDLU), Fedor Vučemilović (dopredsjednik HDLU-a), Siniša Reberski (član Nadzornog odbora HDLU-a), Koraljka Kovač (članica Upravnog odbora HDLU-a), odlučila je da se za ravnateljicu HDLU-a primi Ivana Krnjić.
Upravni odbor HDLU-a je na sastanku 17. travnja 2014. godine nakon pisanog izvješća Izborne komisije jednoglasno prihvatio odluku iste.
Članstvo i tijela upravljanja HDLU zahvaljuju se svim prijavljenim kandidatima i kandidatkinjama s nadom da će i u budućnosti surađivati sa Hrvatskim društvom likovnih umjetnika.

Životopis Ivane Krnjić

Ivana Krnjić rođena je u 1984. Zagrebu. Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te magistrirala management u kulturi na Universitat Internacional de Catalunya u Barceloni. Radno iskustvo stekla je u internacionalnom okruženju u privatnom i javnom sektoru. U multinacionalnoj kompaniji Henkel radila je na poslovima brand managera za 6 zemalja Adria regije. Tijekom boravka u Barceloni sudjelovala je u organizaciji i realizaciji sajma specijaliziranog za video umjetnost Loop Fair koji okuplja galerije, umjetnike i kolekcionare iz cijelog svijeta. Surađivala je na razvoju međunarodnog fotografskog e-časopisa Blur magazine. Suorganizatorica je projekta Boiling point namijenjenog približavanju suvremenog slikarstva široj publici. Kao vanjska suradnica HDLU-a provela je kiparsko-arhitektonski javni natječaj u Dubrovniku. Posljednjih godina djelovala je kao voditeljica odjela na poslovima akreditiranim od strane Europske komisije u području obrazovanja u Agenciji za mobilnost i programe EU. Tečno govori engleski i španjolski jezik.

 

Info

Cijene ulaznica za manifestaciju 6. bijenale slikarstva

30 kn Pojedinačna ulaznica
20 kn Pojedinačna dječja (iznad 6 god), učenička, studentska, umirovljenička ulaznica (1)
20 kn Pojedinačna grupna ulaznica (2)
15 kn Pojedinačna strukovna ulaznica (3)
60 kn Obiteljska ulaznica (4)
15 kn Pojedinačna grupna ulaznica za škole (5)

GRATIS za redovite članove udruženja HDLU, AICA, ICOM, DPUH, HND, IFJ, EFJ te studente ALU i studente FF smjera PUM, EKA ili MUZ, učenike ŠPUD (uz predočenje važećih isprava), osobe s invaliditetom, djecu mlađu od 6 godina

Ulaznice se kupuju na blagajni HDLU-a tijekom radnog vremena izložbe.

Za ostale upite vezane uz ulaznice, molimo javite se na hdlu@hdlu.hr

Ulaznice sadrže 25% PDV.

(1) uz predočenje važeće isprave
(2) za grupe s više od pet osoba
(3) za redovite članove ULUPUH, HDD, UHA, ORIS, HULU Split, HDLU Osijek, HDLU Rijeka, HDLU Dubrovnik, HDLU Istra, HDLU Varaždin, uz predočenje važeće članske iskaznice
(4) do najviše 4 člana obitelji s djecom starijom od 6 godina
(5) cijena po učeniku, 1 pratnja učenika gratis

 
RADNO VRIJEME DOMA HDLU (GALERIJE PRSTEN, BAČVA I PM)

utorak – nedjelja : 11 – 19
ponedjeljkom i praznikom ( 1. i 18.11.) zatvoreno.

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izložbe

 

 

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU