Obavijest o radionicama ” Vizualne komunikacije i tržišne strategije za profesionalne umjetnike ”

Postovani,

svi koji ste se prijavili za radionice ” Vizualne komunikacije i tržišne strategije za profesionalne umjetnike ” u HDLU, obavještavamo vas da je došlo do male izmjene termina za drugu radionicu ” Oblikovanje cjelovitog vizualnog identiteta ”.

Umjesto 1. 11. 2014. u subotu, druga radionica ce se u cjelosti održati u nedelju, 2. 11. 2014. od 11 do 16 h u prostorima kluba HDLU, zbog praznika i zato jer su neki sudionici zamolili da se termin prebaci.

Dakle, 2. 11., nedelja, od 11 do 16 h u klubu HDLU.

Zamolila bih sve prijavljene ako je slučajno došlo do nekih promjena u vašem rasporedu i ne namjeravate doći na drugu radionicu, da nam to javite, kako bismo onda mogli primiti druge ljude na radionicu jer je broj sudionika ograničen, a i bitno nam je znati koliko točno vas dolazi, da možemo na vrijeme osigurati potreban materijal.

Prva radionica iz ciklusa ” Vizualne komunikacije i tržišne strategije za profesionalne umjetnike ” održana je 11. i 12. 10. 2014. u klubu HDLU, izmedju brojnih tema kojih smo se dotakli bavili smo se i odnosom profesionalnih umjetnika sa domaćim tržistem, prodajnim galerijama, umjetničkim sajmovima, promotivnim strategijama za različite izložbe i događanja, analizirali smo hrvatske i slovenske umjetničke škole i akademije, kao i domaća strukovna udruženja, te polako poćeli planirati individualne strategije prezentacije u javnom prostoru za svakog sudionika, s naglaskom na prezentaciji umjetnika na Internetu.

U vezi svih dodatnih pitanja ili informacija, možete se obratiti tajnici HDLU Ireni Brezovic na tel: + 385 1 4611 818, 4611 819 ili na e-mail: hdlu@hdlu.hr

Lijep pozdrav,
Kresimira Gojanovic, voditeljica radionica

Info

RADNO VRIJEME DOMA HDLU (GALERIJE PRSTEN, BAČVA I PM)

utorak – nedjelja: 11 – 19
ponedjeljkom i praznikom zatvoreno.

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izložbe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU