Radionica “Vizualne komunikacije i tržišne strategije za profesionalne umjetnike, likovni i kulturni marketing”

RADIONICA

Vizualne komunikacije i tržišne strategije za profesionalne umjetnike, likovni i kulturni marketing

PicMonkey Collage - Copy

HDLU je u suradnji s umjetnicom, članicom udruge Krešimirom Gojanović realizirao radionicu Vizualne komunikacije i tržišne strategije za profesionalne umjetnike, likovni i kulturni marketing. Radionice su održane vikendima kroz listopad i studeni 2014.

Početna serija strukovnih radionica (4 radionice), bila je namijenjena profesionalnim umjetnicima, članovima HDLU-a i HZSU-a, studentima umjetničkih akademija, kao i ostaloj zainteresiranoj publici.
Radionice iz ciklusa ”Vizualne komunikacije i tržišne strategije” bile su namijenjene profesionalnim umjetnicima koji svoj rad, proizvode, znanja i vještine žele plasirati na domaćem i stranom tržištu.
Radionice su imale za cilj educirati umjetnike i pomoći im da na jednostavan način i uz praktične vježbe osmisle svoje buduće tržišne strategije.

Radionice je osmislila i vodila članica HDLU, mr. art Krešimira Gojanović, a projekt je financijski podržao Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport Grada Zagreba.

Teme radionica bile su sljedeće:
– ANALIZA TRŽIŠTA I PLANIRANJE BUDUĆIH TRŽIŠNIH STRATERGIJA I VIZUALNIH KOMUNIKACIJA S PUBLIKOM, KLIJENTIMA, KUPCIMA I NARUČITELJIMA
– OBLIKOVANJE CJELOVITOG VIZUALNOG IDENTITETA
– OBLIKOVANJE PLAKATA I PREZENTACIJA UMJETNIČKIH IZLOŽBI, KOLONIJA I SAJMOVA.
– KREIRANJE WEB STRANICA, BLOGOVA I TRŽIŠNIH STRATEGIJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA, PISANJE REKLAMNIH TEKSTOVA

Polaznici radionice su radili po skripti s vježbama koja je osmišljena i prilagođena od voditeljice. Rad sa svakim sudionikom na radionici bio je prilagođen njegovim individualnim potrebama i profesionalnim zahtjevima.

Voditeljica radionica: mr. art Krešimira Gojanović, akademska slikarica i grafičarka, 1993. diplomirala je na grafičkom odjelu Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu u klasi prof. Ante Kuduza. 2010. magistrirala je na ALUO Ljubljana, smjer Oblikovanje vizualnih komunikacija, pri mentoru prof. Milanu Eriču, te obranila magistarsku radnju s naslovom ”Medijska kultura: tradicionalna umjetnost u klasičnim i suvremenim medijima”. Osim slikarstvom, bavi se još ilustracijom, fotografijom, grafičkim i web dizajnom, unikatnim oblikovanjem, likovnom teorijom i organizacijom likovnih i dizajnerskih radionica za djecu i odrasle. Do sada je izlagala na 43 samostalne i 70-ak skupnih izložbi u Hrvatskoj i inozemstvu. Članice je Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika, Hrvatskog društva likovnih umjetnika, te slovenskog društva BMG za promociju turizma i umjetnosti.
Web stranica: http://priponke.com/kresimira-art/index.html

HDLU zahvaljuje voditeljici Krešimiri Gojanović i svim sudionicima radionice.

Info

RADNO VRIJEME GALERIJA PRSTEN, BAČVA I PM (DOM HDLU)

srijeda – petak 11 do 19h
subota i nedjelja 10 do 18h,
ponedjeljkom, utorkom i praznikom zatvoreno.

Trg žrtava fašizma 16, Zagreb

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU