Počeo je StrossArt

DSC_2725-2-2

U organizaciji Hrvatskog društva likovnih umjetnika i Turističke zajednice grada Zagreba započinje StrossArt, šesta Gornjogradska likovna kolonija koja se održava svakim danom od 1.6. do 1.9.2015. između 11:00 i 20:00 sati na Strossmayerovom šetalištu. Od 11:00 do 17:00 možete razgledati radove članova HDLU-a, dok od 17:00 možete sudjelovati u besplatnim likovnim i kreativnim radionicama koje su otvorene za sve.

Radionice

Svakodnevne besplatne radionice otvorene su svakim danom od 1.6. do 1.9. 2015. Radno vrijeme radionica je od 17:00 do 20:00. Praznicima i blagdanima radionice se neće održavati, a u slučaju kiše se odgađaju.

Mnogobrojnim i tematski različitim besplatnim radionicama želimo upoznati posjetitelje s raznim likovnim izričajima i tehnikama, te im pružiti zadovoljstvo stvaranja vlastitog umjetničkog djela uz vodstvo članova HDLU-a.

Radionice su besplatne za sve sudionike, kojima je omogućen materijal za radionice te profesionalno vodstvo, a svaki polaznik po završetku radionice može svoj rad ponijeti sa sobom. Radionice su namijenjene svakoj životnoj dobi

Izložbe

DSC_2718-2-2

Osim radionica, svakodnevno se mogu razgledati originalni radovi i članica i članova Hrvatskog društva likovnih umjetnika. Izložba je otvorena svakim danom od 11:00 do 17:00.

Po uzoru na Pariški Montmartre, neovisno o radionicama i ostalim sadržajima, likovni umjetnici, portretisti, karikaturisti, slikari, crtači, ilustratori, dizajneri i ostali umjetnici na licu mjesta stvaraju svoje radove.

Detaljan raspored radionica i ostalih događanja te informacije o izlagačima možete pogledati na stranici projekta strossart.wordpress.com ili na Facebook stranici StrossArt.

Organizatori:  HDLU: www.hdlu.hr, TZGZ: www.zagreb-touristinfo.hr

Info

Cijene ulaznica za manifestaciju 6. bijenale slikarstva

30 kn Pojedinačna ulaznica
20 kn Pojedinačna dječja (iznad 6 god), učenička, studentska, umirovljenička ulaznica (1)
20 kn Pojedinačna grupna ulaznica (2)
15 kn Pojedinačna strukovna ulaznica (3)
60 kn Obiteljska ulaznica (4)
15 kn Pojedinačna grupna ulaznica za škole (5)

GRATIS za redovite članove udruženja HDLU, AICA, ICOM, DPUH, HND, IFJ, EFJ te studente ALU i studente FF smjera PUM, EKA ili MUZ, učenike ŠPUD (uz predočenje važećih isprava), osobe s invaliditetom, djecu mlađu od 6 godina

Ulaznice se kupuju na blagajni HDLU-a tijekom radnog vremena izložbe.

Za ostale upite vezane uz ulaznice, molimo javite se na hdlu@hdlu.hr

Ulaznice sadrže 25% PDV.

(1) uz predočenje važeće isprave
(2) za grupe s više od pet osoba
(3) za redovite članove ULUPUH, HDD, UHA, ORIS, HULU Split, HDLU Osijek, HDLU Rijeka, HDLU Dubrovnik, HDLU Istra, HDLU Varaždin, uz predočenje važeće članske iskaznice
(4) do najviše 4 člana obitelji s djecom starijom od 6 godina
(5) cijena po učeniku, 1 pratnja učenika gratis

 
RADNO VRIJEME DOMA HDLU (GALERIJE PRSTEN, BAČVA I PM)

utorak – nedjelja : 11 – 19
ponedjeljkom i praznikom ( 1. i 18.11.) zatvoreno.

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izložbe

 

 

 

 

 

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU