Počeo je StrossArt

DSC_2725-2-2

U organizaciji Hrvatskog društva likovnih umjetnika i Turističke zajednice grada Zagreba započinje StrossArt, šesta Gornjogradska likovna kolonija koja se održava svakim danom od 1.6. do 1.9.2015. između 11:00 i 20:00 sati na Strossmayerovom šetalištu. Od 11:00 do 17:00 možete razgledati radove članova HDLU-a, dok od 17:00 možete sudjelovati u besplatnim likovnim i kreativnim radionicama koje su otvorene za sve.

Radionice

Svakodnevne besplatne radionice otvorene su svakim danom od 1.6. do 1.9. 2015. Radno vrijeme radionica je od 17:00 do 20:00. Praznicima i blagdanima radionice se neće održavati, a u slučaju kiše se odgađaju.

Mnogobrojnim i tematski različitim besplatnim radionicama želimo upoznati posjetitelje s raznim likovnim izričajima i tehnikama, te im pružiti zadovoljstvo stvaranja vlastitog umjetničkog djela uz vodstvo članova HDLU-a.

Radionice su besplatne za sve sudionike, kojima je omogućen materijal za radionice te profesionalno vodstvo, a svaki polaznik po završetku radionice može svoj rad ponijeti sa sobom. Radionice su namijenjene svakoj životnoj dobi

Izložbe

DSC_2718-2-2

Osim radionica, svakodnevno se mogu razgledati originalni radovi i članica i članova Hrvatskog društva likovnih umjetnika. Izložba je otvorena svakim danom od 11:00 do 17:00.

Po uzoru na Pariški Montmartre, neovisno o radionicama i ostalim sadržajima, likovni umjetnici, portretisti, karikaturisti, slikari, crtači, ilustratori, dizajneri i ostali umjetnici na licu mjesta stvaraju svoje radove.

Detaljan raspored radionica i ostalih događanja te informacije o izlagačima možete pogledati na stranici projekta strossart.wordpress.com ili na Facebook stranici StrossArt.

Organizatori:  HDLU: www.hdlu.hr, TZGZ: www.zagreb-touristinfo.hr

Info

RADNO VRIJEME GALERIJA PRSTEN, BAČVA I PM (DOM HDLU)

srijeda – petak 11 do 19h
subota i nedjelja 10 do 18h,
ponedjeljkom, utorkom i praznikom zatvoreno.

Trg žrtava fašizma 16, Zagreb

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU