Drugi krug radionica ” Vizualne komunikacije i tržišne strategije za profesionalne umjetnike 2015 ” i završna izložba polaznika radionica

Drugi krug radionica ” Vizualne komunikacije i tržišne strategije za profesionalne umjetnike 2015 ” i završna izložba polaznika radionica

 

Pozivamo vas da i tijekom mjeseca listopada posjetite radionice ” Vizualne komunikacije i tržišne strategije za profesionalne umjetnike 2015 ”, u prostorima kluba HDLU-a ( Dom hrvatskih likovnih umjetnika, Trg žrtava fašizma 16, Zagreb ), u organizaciji HDLU-a i pod stručnim vodstvom autorice radionica, mr. art Krešimire Gojanović.

Slika uz najavu-1

Radionice su besplatne i namijenjene su likovnim umjetnicima, članovima strukovnih udruga HDLU-a, HZSU-a, i dr., te studentima umjetničkih akademija i svim onim umjetnicima, koji svoj rad, proizvode, znanja i vještine žele plasirati na domaćem i stranom tržištu.

Prijave: Zainteresirani umjetnici se po želji mogu prijaviti samo za jednu radionicu ili za više radionica. Broj polaznika na radionicama je ograničen, te je stoga, zbog nabavke materijala, potrebno unaprijed potvrditi svoje sudjelovanje na kontakt:

Marijana Paula Ferenčić – m.p.ferencic@hdlu.hr
099 264 2564

Pri prijavi potrebno je dostaviti sljedeće: ime i prezime, broj mobitela, e-mail, informaciju o članstvu u strukovnim ili umjetničkim udrugama, popis radionica za koje ste zainteresirani.

Svi polaznici radionica dobiti će besplatnu skriptu za rad i sudjelovat će sa svojim radovima na završnoj izložbi, po završetku radionica.

Program radionica:

1. Oblikovanje plakata, prezentacija umjetničkih izložbi, kolonija i sajmova, marketing edukativnih programa i umjetničkih radionica
Vrijeme održavanja: subota i nedelja, 3. i 4. 10. 2015., od 11:00 do 14:00 h, u prostorima Kluba HDLU-a.

2. Kreiranje web stranica, blogova, umjetničkih portala i tržišnih strategija na društvenim mrežama, pisanje promotivnih tekstova
Vrijeme održavanja: subota i nedelja, 10. i 11. 10. 2015., od 11:00 do 14:00 h, u konferencijskoj dvorani HDLU-a.

3. Završna izložba polaznika radionica: od radova koji će nastati na radionicama, napravit će se završna izložba.
Vrijeme održavanja: subota, 17. 10. 2015., od 15:00 do 20:00 h, u prostorima Kluba HDLU-a.

Voditeljica radionica: mr. art Krešimira Gojanović, akademska slikarica – grafičarka, rođena je 13. 2. 1970. u Osijeku, Hrvatska. 1989. završila je Školu primijenjene umjetnosti u Zagrebu, a 1993. diplomirala je na grafičkom odjelu Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu, klasa prof. Ante Kuduza. 2010. magistrirala je na ALUO Ljubljana – smjer Oblikovanje vizualnih komunikacija, pri mentoru prof. Milanu Eriču, te obranila magistarsku radnju s naslovom: ” Medijska kultura: tradicionalna umjetnost u klasičnim i suvremenim medijima. ”

Osim slikarstvom i grafikom, bavi se još grafičkim i web dizajnom, fotografijom, ilustracijom, likovnom teorijom i likovnim marketingom, te osmišljavanjem i organizacijom likovnih i dizajnerskih radionica za djecu i odrasle. Članica je Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika, Hrvatskog društva likovnih umjetnika, te slovenskog društva BMG za promociju turizma i umjetnosti. 2015. sa kolegama je osnovala novu strukovnu udrugu zagrebačkih likovnih umjetnika – HDLU Zagreb, u kojem djeluje kao predsjednica udruge. Izlagala je na preko 40 samostalnih izložbi i sedamdesetak skupnih u zemlji i inozemstvu. Živi i radi u Zagrebu.

www: kresimira.wordpress.com

Za net-1

Radionice su omogućene zahvaljujući financijskoj potpori Ministarstva kulture Republike Hrvatske.

Info

RADNO VRIJEME DOMA HDLU (GALERIJE PRSTEN, BAČVA I PM)

utorak – nedjelja: 11 – 19
ponedjeljkom i praznikom zatvoreno.

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izložbe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU