Natječaj: ARTWOOD FESTIVAL 2016

ARTWOOD FESTIVAL 2016
NATJEČAJ ZA PRIJAVU: otvoren od 18.01. do 08.02.2016.
POZIVAMO VAS NA SUDJELOVANJE NA PRVOM ARTWOOD FESTIVALU U HRVATSKOJ!
Ako imate ideju za izradu drvene skulpture ili instalacije na otvorenom prostoru jedne od najpoznatijih party plaža na Jadranu, ali i cijelom svijetu, prijavite se na Natječaj i provedite zabavno i kreativno ljeto na otoku Pagu.
ŠTO JE ARTWOOD FESTIVAL?
Međunarodna umjetnička manifestacija čiji je cilj poticanje osmišljavanja, izrade i predstavljanja originalnih autorskih drvenih skulptura i instalacija na otvorenom prostoru.
ZAŠTO ARTWOOD FESTIVAL?
Vjerujemo da umjetnost i zabava imaju nešto zajedničko, a to je sloboda. Sloboda koja potiče ljudsku inspiraciju i kreativni duh. S tim na umu, Artwood festival u isto vrijeme i na istom mjestu okuplja umjetnike željne novih iskustava i zabave, dajući im mogućnost samostalnog i timskog kreativnog izražavanja bez ograničenja!
KADA I GDJE ĆE SE ODRŽATI ARTWOOD FESTIVAL?
Početkom mjeseca lipnja na Bura Bura plaži na otoku Pagu, svjetskoj top party destinaciji. Bura Bura plaža, zajedno s plažom Zrće, mjesto je na kojem se nalaze tri kluba koja pripadaju među top 50 klubova na svijetu po izboru DJ Maga.
KAKO SE PRIJAVITI NA ARTWOOD FESTIVAL?
Ispunite on-line prijavnicu koja se nalazi na web stranicama Festivala (http://artwood.com.hr/) te pošaljite zajedno sa svom potrebnom dokumentacijom. Prijava mora sadržavati: osobne podatke o autoru, profesionalni životopis, dokumentaciju o prijavljenom radu s tehničkim podacima o radu (naslov, dimenzije, tehnički opis rada), izjavu autora o vlastitom umjetničkom radu. U sklopu dokumentacije obavezno je poslati skicu, nacrt ili fotografiju rada, te presliku putovnice autora.
ŠTO VAM JE OSIGURANO?
Organizacija Artwood festivala osigurava vam troškove puta u iznosu do 360 kn, smještaja i hrane za vrijeme trajanja Festivala, materijal te tehničku podršku potrebnu za izgradnju radova. Kako bismo mogli osigurati sve potrebne materijale za izradu radova, u prijavi je potrebno jasno naznačiti o kojoj količini i vrsti materijala se radi. Ukoliko sudionik želi donijeti vlastiti materijal za izradu rada, to je potrebno napomenuti u prijavi pod poljem „tehnički opis rada“.
ŠTO MOŽETE OSVOJITI?
Najbolja tri rada bit će nagrađena u iznosu od:
1. mjesto: 1500 kn
2. mjesto: 1000 kn
3. mjesto: 500 kn
Najboljih deset radova ostat će izloženo na lokaciji Bura Bura Beach tijekom cijelog ljeta 2016.

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte nas na e-mail info@artwood.com.hr.
Više saznajte na: http://artwood.com.hr/

Info

RADNO VRIJEME DOMA HDLU (GALERIJE PRSTEN, BAČVA I PM)

utorak – nedjelja: 11 – 19
ponedjeljkom i praznikom zatvoreno.

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izložbe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU