Molba za ugošćivanjem stranih umjetnika

Poštovane članice i članovi,

prenosimo molbu švicarskog kustosa Harma Luxa koji provodi umjetnički projekt u Zagrebu, a koji povezuje hrvatske, švicarske, kolumbijske i peruanske umjetnike. Ukoliko je netko u mogućnosti, molimo da se obrati direktno suradnici na projektu Tei Hatadi (tea.hatadi@gmail.com).

Hvala!

Poštovani,

Ovim putem Vam se javljamo kako bismo zatražili Vašu pomoć u realizaciji međunarodnog projekta pod nazivom  Share more; buen vivir kustosa Harma Luxa u kojem sudjeluje šest hrvatskih umjetnika: Petra Mrša, Bojan Mucko i Tea Hatadi te videoradom Nina Kurtela, Luiza Margan i Nika Radić, teoretičarka Suzana Marjanić te kustosica Marta Banić.

Projekt “Share more; buen vivir” je umjetnički projekt u kojem umjetnici iz Kolumbije, Perua, Švicarske i Hrvatske surađuju i rade zajedno. Posljednjih nekoliko mjeseci putem Skypa izmjenjuju i dijele ideje o kvaliteti života i zajedništvu, ali i o tome što to donosi budućnosti.
Devetnaest umjetnika susreću se po prvi put sredinom srpnja u Zagrebu gdje započinju fizički dio rada na projektu. Rad je zamišljen kroz sedam dana u Zagrebu u malim internacionalnim timovima koji će se nastaviti sljedećih 21 dan u Švicarskoj gdje je organizirana izložba-performans kao rezultat zajedničkog rada.
Četrnaest stranih umjetnica i umjetnika dolazi u Zagreb 15.7.2016. u 17sati dok dvoje kustosa dolazi tri dana ranije. Planirani odlazak iz Zagreba je 22.7.2016.

Kako je projekt velik, a sredstva koja su prikupljena ne pokrivaju troškove umjetnika iz Južne Amerike, odlučili smo zatražiti Vašu pomoć pri smještaju gostujućih umjetnika.
Veći broj umjetnika smjestit će se kod samih sudionika projekta dok za druge tražimo smještaj.

Potrebna nam je Vaša pomoć te Vas molimo, ako ste u mogućnosti i voljni od 15.7. do  22.7.2016.omogućiti smještaj za gostujuće umjetnike iz Južne Amerike te time pridonijeti realizaciji ovog velikog i zahtjevnog projekta, da se javite na e-mail: tea.hatadi@gmail.com kako bi Vas mogli lakše kontaktirati i informirati o projektu i umjetnicima.

Unaprijed zahvaljujemo na pomoći i dobroj volji!
Srdačno,

Harm Lux, kustos projekta

Info

Cijene ulaznica za manifestaciju 6. bijenale slikarstva

30 kn Pojedinačna ulaznica
20 kn Pojedinačna dječja (iznad 6 god), učenička, studentska, umirovljenička ulaznica (1)
20 kn Pojedinačna grupna ulaznica (2)
15 kn Pojedinačna strukovna ulaznica (3)
60 kn Obiteljska ulaznica (4)
15 kn Pojedinačna grupna ulaznica za škole (5)

GRATIS za redovite članove udruženja HDLU, AICA, ICOM, DPUH, HND, IFJ, EFJ te studente ALU i studente FF smjera PUM, EKA ili MUZ, učenike ŠPUD (uz predočenje važećih isprava), osobe s invaliditetom, djecu mlađu od 6 godina

Ulaznice se kupuju na blagajni HDLU-a tijekom radnog vremena izložbe.

Za ostale upite vezane uz ulaznice, molimo javite se na hdlu@hdlu.hr

Ulaznice sadrže 25% PDV.

(1) uz predočenje važeće isprave
(2) za grupe s više od pet osoba
(3) za redovite članove ULUPUH, HDD, UHA, ORIS, HULU Split, HDLU Osijek, HDLU Rijeka, HDLU Dubrovnik, HDLU Istra, HDLU Varaždin, uz predočenje važeće članske iskaznice
(4) do najviše 4 člana obitelji s djecom starijom od 6 godina
(5) cijena po učeniku, 1 pratnja učenika gratis

 
RADNO VRIJEME DOMA HDLU (GALERIJE PRSTEN, BAČVA I PM)

utorak – nedjelja : 11 – 19
ponedjeljkom i praznikom ( 1. i 18.11.) zatvoreno.

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izložbe

 

 

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU