• Izložba Maria Matokovića - Kontinuitet tišine, Galerija Prsten, 27.8. - 16.9. 2021.

Natječaj: 36 Mountains – festival ilustracije

viz-2

Otvoren je natječaj za prijave na drugi po redu 36 Mountains – festival ilustracije – međunarodni likovni projekt u čijem je središtu crtež kao samostalna likovna forma. Do sada je projekt 36 Mountains povezao više od 50 umjetnika iz Europe, Azije, Afrike i Južne Amerike, a njihovi radovi izlagali su se u Francuskoj, Sloveniji i Hrvatskoj.

Od 2015. godine projekt preuzima formu festivala, koji se ove godine održava u Galeriji Bačva u Domu hrvatskih likovnih umjetnika, u Zagrebu od 2. do 4. rujna.

Za sudjelovanje na natječaju potrebno je popuniti prijavnicu koju možete preuzeti ovdje, a rok za prijavu je 25. lipanj 2016. godine.

Žiri u sastavu Jelena Bando, Dunja Janković i Jan Pavlović će do 30. lipnja 2016. godine objaviti rezultate natječaja na službenoj facebook stranici.

Bitno je napomenuti kako je u prijavi potrebno navesti web stranicu, blog ili tumblr, jer se umjetnici biraju temeljem toga.

Ove se godine u suradnji sa tiskarom Cerovski izrađuju već poznati 36 Mountains concentrina blokići, koje će umjetnici odabrani na natječaju izlagati za vrijeme festivala u prostorima HDLU-a (galerija Bačva). Program festivala podrazumijeva i niz radionica, javnih predstavljanja ilustratorskih opusa, te popratnog zabavnog programa.

viz-1

Info

RADNO VRIJEME GALERIJA PRSTEN, BAČVA I PM (DOM HDLU)

srijeda – petak 11 do 19h
subota i nedjelja 10 do 18h,
ponedjeljkom, utorkom i praznikom zatvoreno.

Trg žrtava fašizma 16, Zagreb

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izložbe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU