HUMANITARNA AKCIJA ZA CENTAR VINKO BEK – live aukcija

Poštovani,

Velika nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na live aukciju,  50 UMJETNIČKIH DJELA ZA DJECU CENTRA VINKO BEK, 11. prosinca 2016. u 18 sati u Arena Centru.

picmonkey-collage_small-1

S ciljem promicanja hrvatske likovne umjetnosti, ali i humanitarnog djelovanja, Hrvatsko društvo likovnih umjetnika (HDLU) i Arena Centar organizirali su u tom trgovačkom centru izložbu pedeset  unikatnih umjetničkih medaljona velikog formata. Jedinstveni, dvostrano oslikani, medaljoni imaju i humanitarni karakter budući da će sva sredstva od prodaje medaljona u Arena Centru biti donirana Centru Vinko Bek, za slijepe i slabovidne osobe te usmjerena u promicanje rehabilitacijskih programa, a ponajviše u opremanje kabineta svakodnevnih vještina i kabineta za vježbe vida.

SUDJELUJTE U HUMANITARNOJ AKCIJI

Ovih 50 oslikanih medaljona, osim u navedenom terminu, mogu se kupiti i putem online aukcije: http://aukcija.vecernji.hr/ te svi zainteresirani mogu licitirati, odnosno postavljati cijenu za umjetničko djelo po svom izboru.

Početna cijena je simboličnih 500 kuna, a daljnji iznos određuju isključivo kupci.

Vi ćete svoje najmilije razveseliti umjetničkim djelom, a slijepim i slabovidnim korisnicima Centra Vinko Bek donijeti toplinu Božića te obećanje u bolju i sretniju novu godinu. Podržite dobru stvar i pomozite onima kojima je najpotrebnije. Božićno vrijeme je vrijeme darivanja ali i pomaganja.

Sve radove likovnih umjetnika možete pogledati OVDJE ili OVDJE.

Molimo da Vaš dolazak potvrdite do četvrtka, 8.12. do 11 sati na e-mail: kiti@priredba.hr ili na broj mobitela 091 554 6718

– –

Centar za odgoj i obrazovanje „Vinko Bek“ prošle godine obilježio je 120 godina rada.  Jedina je ustanova u Republici Hrvatskoj koja pruža usluge odgoja, obrazovanja i rehabilitacije osobama s oštećenjem vida. Korisnici usluga su osobe s oštećenjem vida -slijepe i slabovidne – od rođenja do 65. godine života.

arena-centar

 hdlu_crna

Info

RADNO VRIJEME GALERIJA PRSTEN, BAČVA I PM (DOM HDLU)

srijeda – petak 11 do 19h
subota i nedjelja 10 do 18h,
ponedjeljkom, utorkom i praznikom zatvoreno.

Trg žrtava fašizma 16, Zagreb

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU