• 57. zagrebački salon vizualnih umjetnosti

START ’17 // 29.01.2017. // GALERIJA DOGAĐANJA

 

web

Poštovani/e,

S veseljem Vas pozivamo na međunarodnu proslavu suvremene skulpture START ’17 koju organizira europska mreža Sculpture Network, a koja se ove godine događa istovremeno na 70 lokacija u Europi i šire.

http://www.sculpture-network.org/en/home/our-events/start/start17.html

START ’17 u Hrvatskoj održat će se u nedjelju 29. 1. 2017. s početkom u 11:00 sati u Galeriji Događanja Centra kulture na Peščenici – KNAP, Ivanićgradska 41a, Zagreb.

http://www.sculpture-network.org/index.php?id=2005

Program uključuje predstavljanje europske mreže Sculpture Network, live video dobrodošlicu iz Sculpture Network-a i Live Photo Gallery – povezivanje s drugim mjestima proslave u Europi putem razmjene fotografija i komentara na društvenim mrežama (Instagram i Twitter).

Drugi dio programa usmjeren je na povezivanje i umrežavanje svih zainteresiranih za suvremeno kiparstvo i trodimenzionalnu umjetnost u Zagrebu. Tijekom događanja biti će izloženi katalozi i portfoliji umjetnika kako bismo potaknuli i omogućili međusobno upoznavanje, razmjenu ideja te razgovor i suradnju. Pozivamo zato sve zainteresirane kolege da donesu kataloge sa svojih izložbi i/ili isprintane portfolije.

U Zagrebu događanje organizira akad. kiparica Marina Bauer (koja je nedavno postala članica mreže) u suradnji s akad. kiparicom Anjom Planinčić voditeljicom Galerije Događanja Centra kulture na Peščenici.

Nadajući se da ćete se odazvati pozivu očekujemo vas s velikim veseljem da se prvi puta okupimo oko teme kiparstva u europskom okruženju Sculpture Network-a!

Info

RADNO VRIJEME (Dom HDLU)

Izložba 57. Zagrebački salon bit će zatvorena za javnost u petak, 7.10.2022. zbog ugošćivanja međunarodne konferencije Destination: Together in EU u organizaciji Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj i Mreže mladih Hrvatske, u partnerstvu s Veleposlanstvom Češke Republike i Veleposlanstvom Francuske u Hrvatskoj.

Detaljnije o konferenciji te registraciji za sudjelovanje možete pronaći OVDJE.

Broj mjesta je ograničen, a sudjelovanje je moguće uz obaveznu registraciju, do popunjena raspoloživih mjesta. Radni jezik konferencije je engleski.

Zagrebački salon nanovo će biti otvoren za javnost u subotu, 8.10.2022.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

REDOVNO RADNO VRIJEME IZLOŽBE:

utorak – srijeda: 15:00 – 20:00
četvrtak – nedjelja: 11:00 – 20:00
ponedjeljkom i praznikom zatvoreno.

CIJENA ULAZNICA (Dom HDLU)

40 kn Pojedinačna ulaznica
20 kn Pojedinačna dječja (iznad 6 god), učenička, studentska, umirovljenička ulaznica (1)
30 kn Pojedinačna grupna ulaznica (2)
20 kn Pojedinačna strukovna ulaznica (3)
90 kn Obiteljska ulaznica (4)
15 kn Pojedinačna grupna ulaznica za škole (5)
GRATIS za redovite članove udruženja HDLU, AICA, ICOM, DPUH, HND, IFJ, EFJ, studente ALU i studente FF smjera PUM, EKA ili MUZ, Studente Studija dizajna te učenike ŠPUD-a (uz predočenje važećih isprava), osobe s invaliditetom, djecu mlađu od 6 godina.
Ulaznice se kupuju na blagajni HDLU-a tijekom radnog vremena izložbe.
Za ostale upite vezane uz ulaznice, molimo javite se na hdlu@hdlu.hr

Ulaznice sadrže 5% PDV.

(1) uz predočenje važeće isprave
(2) za grupe s više od pet osoba
(3) za redovite članove ULUPUH, HDD, UHA, ORIS, HULU Split, HDLU Osijek, HDLU Rijeka, HDLU Dubrovnik, HDLU Istra, HDLU Varaždin, uz predočenje važeće članske iskaznice
(4) do najviše 4 člana obitelji s djecom starijom od 6 godina
(5) cijena po učeniku, 1 pratnja učenika gratis

 

Galerija Karas

Radno vrijeme:
Uto: 10 – 13 | Sri – pet: 16 – 20
Sub: 10 – 13
Ned, pon i praznikom (15.06. i 16.06.) zatvoreno

Ulaz besplatan

 Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izložbe

 

 

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU