START ’17 // 29.01.2017. // GALERIJA DOGAĐANJA

 

web

Poštovani/e,

S veseljem Vas pozivamo na međunarodnu proslavu suvremene skulpture START ’17 koju organizira europska mreža Sculpture Network, a koja se ove godine događa istovremeno na 70 lokacija u Europi i šire.

http://www.sculpture-network.org/en/home/our-events/start/start17.html

START ’17 u Hrvatskoj održat će se u nedjelju 29. 1. 2017. s početkom u 11:00 sati u Galeriji Događanja Centra kulture na Peščenici – KNAP, Ivanićgradska 41a, Zagreb.

http://www.sculpture-network.org/index.php?id=2005

Program uključuje predstavljanje europske mreže Sculpture Network, live video dobrodošlicu iz Sculpture Network-a i Live Photo Gallery – povezivanje s drugim mjestima proslave u Europi putem razmjene fotografija i komentara na društvenim mrežama (Instagram i Twitter).

Drugi dio programa usmjeren je na povezivanje i umrežavanje svih zainteresiranih za suvremeno kiparstvo i trodimenzionalnu umjetnost u Zagrebu. Tijekom događanja biti će izloženi katalozi i portfoliji umjetnika kako bismo potaknuli i omogućili međusobno upoznavanje, razmjenu ideja te razgovor i suradnju. Pozivamo zato sve zainteresirane kolege da donesu kataloge sa svojih izložbi i/ili isprintane portfolije.

U Zagrebu događanje organizira akad. kiparica Marina Bauer (koja je nedavno postala članica mreže) u suradnji s akad. kiparicom Anjom Planinčić voditeljicom Galerije Događanja Centra kulture na Peščenici.

Nadajući se da ćete se odazvati pozivu očekujemo vas s velikim veseljem da se prvi puta okupimo oko teme kiparstva u europskom okruženju Sculpture Network-a!

Info

RADNO VRIJEME IZLOŽBE “PROSTORIA 10” RADNO VRIJEME GALERIJA PRSTEN, BAČVA I PM (DOM HDLU) JE:

utorak – petak: 10 – 21
subota – nedjelja: 10 – 18

ponedjeljkom i praznikom zatvoreno.

Ulaz na izložbu je besplatan.

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izložbe

 

 

 

 

 

 

 

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU