OBAVIJEST Opća uredba o zaštiti podataka

 

Od 25. svibnja 2018. u Republici Hrvatskoj u primjeni je Opća uredba o zaštiti podataka koja predstavlja bitan napredak u području zaštite osobnih podataka.
Sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka, Upravni odbor Hrvatskog društva likovnih umjetnika 22. svibnja donio je Pravilnik o evidencijama osobnih podatka te prikupljanju, obradi i korištenju podatka i imenovanju Voditelja zbirke osobnih podataka koji dodatno brine da se osobni podatci koje prikuplja Hrvatsko društvo likovnih umjetnika prikupljaju i obrađuju na zakonit način.

Pravilnik po kojemu će se prikupljati i obrađivati podaci dostupan je OVDJE te Vas molimo da se dodatno informirate o svojim pravima kao i novim standardima zaštite osobnih podataka.

Stupanjem na snagu Opće uredbe o zaštiti podataka moramo od Vas zatražiti i potvrdu suglasnosti o daljnjem primanju obavijesti o aktivnostima Hrvatskog društva likovnih umjetnika. Ukoliko ste suglasni i dalje primati obavijesti o našim aktivnostima, ne morate poduzimati nikakvu akciju po primitku ove obavijesti te će u vaše e-sandučiće i dalje redovno stizati obavijesti o našim aktivnostima, a ako se želite odjaviti s liste primatelja ili ažurirati svoje podatke, možete to učiniti putem linka koji se nalazi ispod teksta .

Uredi postavke

Hrvatsko društvo likovnih umjetnika prikuplja i obrađuje osobne podatke koji su nužni za djelovanje udruge u skladu sa zakonskim odredbama vezanih uz poslovanje udruga i Statutom Hrvatskog društva likovnih umjetnika, a sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka.
Zahtjeve u pogledu zaštite Vaših osobnih podataka koje nam donosi Opća uredba o zaštiti podataka shvaćamo kao priliku da postojeće povjerenje dodatno učvrstimo i unaprijedimo. Stoga Vas pozivamo da nam se obratite za sve dodatne informacije upitom na miran.juric@hdlu.hr.

Info

Cijene ulaznica za manifestaciju 6. bijenale slikarstva

30 kn Pojedinačna ulaznica
20 kn Pojedinačna dječja (iznad 6 god), učenička, studentska, umirovljenička ulaznica (1)
20 kn Pojedinačna grupna ulaznica (2)
15 kn Pojedinačna strukovna ulaznica (3)
60 kn Obiteljska ulaznica (4)
15 kn Pojedinačna grupna ulaznica za škole (5)

GRATIS za redovite članove udruženja HDLU, AICA, ICOM, DPUH, HND, IFJ, EFJ te studente ALU i studente FF smjera PUM, EKA ili MUZ, učenike ŠPUD (uz predočenje važećih isprava), osobe s invaliditetom, djecu mlađu od 6 godina

Ulaznice se kupuju na blagajni HDLU-a tijekom radnog vremena izložbe.

Za ostale upite vezane uz ulaznice, molimo javite se na hdlu@hdlu.hr

Ulaznice sadrže 25% PDV.

(1) uz predočenje važeće isprave
(2) za grupe s više od pet osoba
(3) za redovite članove ULUPUH, HDD, UHA, ORIS, HULU Split, HDLU Osijek, HDLU Rijeka, HDLU Dubrovnik, HDLU Istra, HDLU Varaždin, uz predočenje važeće članske iskaznice
(4) do najviše 4 člana obitelji s djecom starijom od 6 godina
(5) cijena po učeniku, 1 pratnja učenika gratis

 
RADNO VRIJEME DOMA HDLU (GALERIJE PRSTEN, BAČVA I PM)

utorak – nedjelja : 11 – 19
ponedjeljkom i praznikom ( 1. i 18.11.) zatvoreno.

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izložbe

 

 

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU