OBAVIJEST Opća uredba o zaštiti podataka

 

Od 25. svibnja 2018. u Republici Hrvatskoj u primjeni je Opća uredba o zaštiti podataka koja predstavlja bitan napredak u području zaštite osobnih podataka.
Sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka, Upravni odbor Hrvatskog društva likovnih umjetnika 22. svibnja donio je Pravilnik o evidencijama osobnih podatka te prikupljanju, obradi i korištenju podatka i imenovanju Voditelja zbirke osobnih podataka koji dodatno brine da se osobni podatci koje prikuplja Hrvatsko društvo likovnih umjetnika prikupljaju i obrađuju na zakonit način.

Pravilnik po kojemu će se prikupljati i obrađivati podaci dostupan je OVDJE te Vas molimo da se dodatno informirate o svojim pravima kao i novim standardima zaštite osobnih podataka.

Stupanjem na snagu Opće uredbe o zaštiti podataka moramo od Vas zatražiti i potvrdu suglasnosti o daljnjem primanju obavijesti o aktivnostima Hrvatskog društva likovnih umjetnika. Ukoliko ste suglasni i dalje primati obavijesti o našim aktivnostima, ne morate poduzimati nikakvu akciju po primitku ove obavijesti te će u vaše e-sandučiće i dalje redovno stizati obavijesti o našim aktivnostima, a ako se želite odjaviti s liste primatelja ili ažurirati svoje podatke, možete to učiniti putem linka koji se nalazi ispod teksta .

Uredi postavke

Hrvatsko društvo likovnih umjetnika prikuplja i obrađuje osobne podatke koji su nužni za djelovanje udruge u skladu sa zakonskim odredbama vezanih uz poslovanje udruga i Statutom Hrvatskog društva likovnih umjetnika, a sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka.
Zahtjeve u pogledu zaštite Vaših osobnih podataka koje nam donosi Opća uredba o zaštiti podataka shvaćamo kao priliku da postojeće povjerenje dodatno učvrstimo i unaprijedimo. Stoga Vas pozivamo da nam se obratite za sve dodatne informacije upitom na miran.juric@hdlu.hr.

Info

RADNO VRIJEME GALERIJA PRSTEN, BAČVA I PM (DOM HDLU)

srijeda – petak 11 do 19h
subota i nedjelja 10 do 18h,
ponedjeljkom, utorkom i praznikom zatvoreno.

Trg žrtava fašizma 16, Zagreb

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU