• Izložba Ivana Oštarčevića - Nestrpljenje (Frustracija) u Galeriji Karas, 15.-27.1.2019.

NATJEČAJI MEĐUNARODNI VODIČ ZA STIPENDIJE, REZIDENCIJE i NATJEČAJE

Na mrežnim stranicama Artwork Archive možete na jednom mjestu pronaći popis mnogobrojnih natječaja iz cijelog svijeta, namijenjenih vizualnim umjetnicima. Stipendije u Sjedinjenim Američkim državama, rezidencijalni programi u nekim od najljepših nacionalnih parkova diljem svijeta te besplatni prostori za izlaganja u Rimu ili Londonu, samo su neki od poziva koji se već sada mogu pronaći na tim stranicama.

 

Sam vodič podijeljen je u četiri kategorije: stipendije, rezidencije, pozivi i dodatne mogućnosti (poveznica sa sličnim web stranicama na kojima se mogu naći još neki natječaji za smještaje/ rezidencije i slično). Vodič će se kontinuirano nadopunjavati novim natječajima / pozivima koju budu otvoreni. S obzirom na to da na jednom mjestu donosi osnovne informacije: tko je raspisao natječaj i u koju svrhu; što natječaj nudi; koji je rok prijave; tko može sudjelovati i poveznice s weba gdje je natječaj raspisan, vodič može poslužiti kao dobro polazište za istraživanje mogućnosti koje se nude, a koje ponekad prođu neopaženo.

Info

RADNO VRIJEME GALERIJA PRSTEN, BAČVA I PM (DOM HDLU)


Radno vrijeme za trajanja Noći muzeja, 1. veljače, bit će od 11.00 do 01.00

srijeda – petak: 11 – 19 sati
subota i nedjelja 10 – 18 sati

ponedjeljkom, utorkom i praznikom zatvoreno

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

srijeda – petak: 15 - 20 sati
subota i nedelja 10 – 13 sati

ponedjeljkom, utorkom i praznikom zatvoreno

[rokbox size="580 650" title=":: HDLU Info ::" text="Više informacija ..."]http://www.hdlu.hr/wp-content/body/hdlu-info2.html[/rokbox] Više informacija...

Izdvojeno

HDLU