POZIV : IZLAGANJE NA ART ZAGREBU 2019.

Art Zagreb je središnje događanje tržišta umjetnina u Hrvatskoj čija je svrha poticati razvoj tržišta umjetnina. Kao jedinstveno mjesto na kojemu možete kupiti radove domaćih i stranih umjetnika po transparentnim cijenama, Art Zagreb je nezaobilazan sajam za kolekcionare, one koji će to tek postati, ali i ljubitelje umjetnosti koji traže rad za svoju kuću ili stan.

Sajam se sastoji od tri dijela: prodajnog, izložbenog i predavačkog. Cijelo prizemlje Hale V u Tehničkom muzeju Nikola Tesla od 16. do 19. svibnja 2019. bit će veliki prodajni prostor rezerviran za domaće i strane galerije.

Ove godine Art Zagreb postaje mjesto međunarodne suradnje i platforma za mlade, domaće i strane, galerije i umjetnike, sa svrhom obogaćivanja umjetničke scene Hrvatske i regije. Prvi kat rezerviran je za međunarodnu studentsku izložbu na kojoj će uz studente s ALU Zagreb sudjelovati i studenti s  Accademia di Belle Arti iz Venecije i Berlinske Weissensee akademije. Ovom izložbom želimo osigurati susret akademija i njihovih studenata, te potaknuti međunarodnu razmjenu i komunikaciju.

Među gostima i predavačima bit će i Hannes Brunner i Ulrike Mohr iz Kunsthochschule Berlin Weissensee, te Jan Peter Verhagen sa TEFAF-a, jednog od najvećih sajmova umjetnina na svijetu koji se trenutno održava dva puta godišnje u New Yorku i jednom godišnje u Maastrichtu. Plasiranjem hrvatske umjetnosti u dobro poznatom formatu, želimo potaknuti izvoz i promovirati Hrvatsku kao zemlju bogate likovne scene.

Prijavnicu za izlaganje možete pronaći OVDJE.

Rok za prijavu za izlaganje 12. travnja 2019.

Info

RADNO VRIJEME GALERIJA PRSTEN, BAČVA I PM (DOM HDLU)

Tijekom trajanja izložbe Hrvatska svijetu do 15.5.2021. radno vrijeme je od ponedjeljka do nedjelje od 11 do 21h

Redovno radno vrijeme nakon 15.5.2021.:
srijeda – petak 11 do 19h
subota i nedjelja 10 do 18h,
ponedjeljkom, utorkom i praznikom zatvoreno.

Trg žrtava fašizma 16, Zagreb

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU