NATJEČAJ za sudjelovanje umjetnika na Špancirfestu 2019.

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA VARAŽDINA kao organizator festivala ŠPANCIRFEST 2019. dana 26.6.2019.godine raspisuje natječaj za sudjelovanje u ŠKOLSKOJ ULICI-ULICI UMJETNIKA na ŠPANCIRFESTU 2019.

Pozivaju se autori/ce koji/e djeluju u polju  slikarstva, kiparstva, grafike, fotografije, ilustracije, land arta, performansa, umjetničkih instalacija i konceptualne umjetnosti da sudjeluju i predstave svoj rad na festivalu Špancirfest koji će se održati od 23. kolovoza do 1. rujna 2019.

Ideja festivala je graditi umjetničku ulicu te okupiti autore/ice da istaknu, promoviraju svoj rad i umjetničko stvaralaštvo te posebno demonstriraju svoj rad tijekom izlaganja. Umjetnici zainteresirani za sudjelovanje pozivaju se da predlože način uključivanja u festival (izlaganje i/ili umjetničke akcije, preformansi i slično). Za promociju i prezentaciju umjetničkih radova i umjetničkih akcija na raspolaganje se stavlja Školska ulica (spaja Gundulićevu i Draškovićevu ulicu). Sukladno predloženom programu umjetnika organizator će osigurati adekvatan prostor u ulici i uvjete na navedenom prostoru. Prijavom na NATJEČAJ umjetnik/umjetnica se obvezuje na radno vrijeme izlaganja od 10 – 22 sata.

Prijavu je potrebno dostaviti do 15. srpnja putem e-maila: umjetnicka@spancirfest.com ili poštom na adresu: Turistička zajednica grada Varaždina, Ivana Padovca 3, 42 000 Varaždin, s naznakom: “Natječaj za Školsku ulicu-Špancirfest 2019.”.

Prijava treba sadržavati:

  • CV umjetnika / izlagača (obavezan kontakt)
  • Kratki opis sudjelovanja/prezentacije/aktivnosti
  • Fotografije materijala koji se predlažu za izlaganje

Nakon završetka ovog NATJEČAJA Komisija sastavljena od 3 člana HDLU-a Varaždin te 2 člana organizatora festivala odabrat će sudionike na festivalu Špancirfest 2019.

Svi prijavitelji bit će obaviješteni o rezultatima NATJEČAJA pismeno najkasnije do 20. srpnja 2019.godine.

Sva pitanja vezana uz NATJEČAJ mogu se uputiti putem e-maila: umjetnicka@spancirfest.com i na telefon: 091 890 4710 (Lila Herceg) najkasnije do 15.srpnja.

Organizator omogućava izlagačima smještaj i prehranu po festivalskim cijenama:

noćenje u dvokrevetnoj sobi s doručkom po cijeni od 132 kn (po osobi s uključenom taksom) te obrok po cijeni od 40 kn (moguća dva obroka dnevno – ručak, večera).

Info

RADNO VRIJEME GALERIJA PRSTEN, BAČVA I PM (DOM HDLU)

Tijekom trajanja izložbe Hrvatska svijetu do 15.5.2021. radno vrijeme je od ponedjeljka do nedjelje od 11 do 21h

Redovno radno vrijeme nakon 15.5.2021.:
srijeda – petak 11 do 19h
subota i nedjelja 10 do 18h,
ponedjeljkom, utorkom i praznikom zatvoreno.

Trg žrtava fašizma 16, Zagreb

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU