ZAVRŠENE radionice za izrada web stranice za predstavljanje umjetnika

EDUKATIVNI PROGRAM

Osposobljavanje vizualnih umjetnika za rad u kulturnim i kreativnim industrijama

Goran Vlašić: Izrada web stranice za predstavljanje umjetnika

 

U okviru projekta Osposobljavanje vizualnih umjetnika za rad u kulturnim i kreativnim industrijama od 25. 11. do 5. 12. u prostorima Algebre održana je edukacija članova HDLU-a za izradu web stranica za predstavljanje svog umjetničkog rada. Radionicu je pohađalo 19 umjetnika koji su pod vodstvom Gorana Vlašića savladali osnovne i neke naprednije elemente izrade web stranica u WordPressu. Svi polaznici na kraju edukacije su dobili potvrde o završenom tečaju.

U anketi nakon edukacije svi polaznici izrazili su zadovoljstvo sadržajem radionice i imaju planove izraditi osobne web stranice za predstavljanje.

“Dosada nisam smatrala da ima dovoljno znanja da napravim svoju profesionalnu web stranicu. Nakon ove radionice smatram da mogu samostalno napraviti web stranicu za profesionalno predstavljanje.”

“Svakako da ću stećeno znanje primijeniti, napraviti ću prvo svoj portfolio i profesionalni životopis, a potom i kompleksniju web stranicu.”

“Naučila sam sve od toga kako zakupiti domenu i hosting pa do toga kako optimizirati stranicu za pretraživače. Sadržaj radionice je zaista pokrio sve od osnovnog do naprednog znanja o izradi stranice.”

“Ovo su prvi koraci i svaki je bio itekako koristan. Dobila sam uvid u novi svijet o kojem do sada nisam znala ništa. Sve je jednostavno samo treba puno raditi… No, radionica je svakako odličan poticaj.”

Info

RADNO VRIJEME GALERIJA PRSTEN, BAČVA I PM (DOM HDLU)

Tijekom trajanja izložbe Hrvatska svijetu do 15.5.2021. radno vrijeme je od ponedjeljka do nedjelje od 11 do 21h

Redovno radno vrijeme nakon 15.5.2021.:
srijeda – petak 11 do 19h
subota i nedjelja 10 do 18h,
ponedjeljkom, utorkom i praznikom zatvoreno.

Trg žrtava fašizma 16, Zagreb

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU