ODRŽAN seminar Mogućnosti samozapošljavanje za likovne umjetnike u Hrvatskoj

U okviru edukativnog programa „Osposobljavanja umjetnika za rad u kulturnim i kreativnim industrijama“, u organizaciji Hrvatskog društva likovnih umjetnika i Visokog učilišta Algebra uz potporu HBOR-a, 2. travnja održan je peti po redu seminar „Mogućnosti samozapošljavanja za likovne umjetnike u Hrvatskoj“ kojeg je vodio  Filip Stipančić iz Lean Startup Hrvatska. Zbog specifične situacije sa korona virusom seminar je u potpunosti održan preko webinara.

 

Filip Stipančić je mentor start-up projekta i osnivač nekoliko firmi od 2009. Njegova udruga Lean Startup Hrvatska je Inovacijska agencija pruža podršku i edukaciju startup, poduzetničkoj i akademskoj zajednici u primjeni alata za učinkoviti razvoj novih proizvoda i usluga. Filip je umjetnicima tijekom predavanja približio poduzetnički način razmišljanja i kako putem strategija i planiranja doći do poslovnog modela. Predstavljeno je i troje uspješnih umjetnika (Luka Hrgović, Tisja Kljaković, Ana Žaja Petrak) koji su svoje umjetničke vještine pretvorili u prepoznatljive vizualne brendove.

Webinar je održan putem Adobe Connect platforme koja je besplatna za korisnike i jednostavna za uključivanje. Slušatelji nisu imali problema s tehničkim praćenjem predavanja. Predavanje je bilo interaktivno, sudionici su mogli odgovarati na pitanje i ankete koje je pripremio Filip te su na kraju napisali svoja mišljenja o predavanju i prijedloge za buduće seminare.

Snimka predavanja i prezentacija su dostupni na stranicama HDLU-a gdje su objavljene i snimke svih predavanja u ovom ciklusu. Kad ćemo imati ovo? Po meni ima smisla slati ovu objavu kad imamo i ovaj link.

Prijave za sljedeći, ujedno i zadnji, seminar u ovom ciklusu Pravni okvir za djelovanje likovnih umjetnike u Hrvatskoj moguće su OVDJE. Seminar će se također odvijati isključivo preko webinara, a vodit će ga odvjetnica specijalizirana za autorska prava Sanja Krasnec iz odvjetničkog društva Hraste i partneri.

Info

RADNO VRIJEME (Dom HDLU)

utorak – nedjelja: 11:00 – 19:00
ponedjeljkom i praznikom zatvoreno.

CIJENA ULAZNICA (Dom HDLU)

40 kn Pojedinačna ulaznica
20 kn Pojedinačna dječja (iznad 6 god), učenička, studentska, umirovljenička ulaznica (1)
30 kn Pojedinačna grupna ulaznica (2)
20 kn Pojedinačna strukovna ulaznica (3)
90 kn Obiteljska ulaznica (4)
15 kn Pojedinačna grupna ulaznica za škole (5)
GRATIS za redovite članove udruženja HDLU, AICA, ICOM, DPUH, HND, IFJ, EFJ, studente ALU i studente FF smjera PUM, EKA ili MUZ, Studente Studija dizajna te učenike ŠPUD-a (uz predočenje važećih isprava), osobe s invaliditetom, djecu mlađu od 6 godina.
Ulaznice se kupuju na blagajni HDLU-a tijekom radnog vremena izložbe.
Za ostale upite vezane uz ulaznice, molimo javite se na hdlu@hdlu.hr

Ulaznice sadrže 5% PDV.

(1) uz predočenje važeće isprave
(2) za grupe s više od pet osoba
(3) za redovite članove ULUPUH, HDD, UHA, ORIS, HULU Split, HDLU Osijek, HDLU Rijeka, HDLU Dubrovnik, HDLU Istra, HDLU Varaždin, uz predočenje važeće članske iskaznice
(4) do najviše 4 člana obitelji s djecom starijom od 6 godina
(5) cijena po učeniku, 1 pratnja učenika gratis

 

Galerija Karas

Radno vrijeme:
Uto: 10 – 13 | Sri – pet: 16 – 20
Sub: 10 – 13
Ned, pon i praznikom (15.06. i 16.06.) zatvoreno

Ulaz besplatan

 Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izložbe

 

 

 

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU