Art & Design Studio PALM 64

U subotu i nedjelju 26. i 27. 9. u Palmotićevoj 64  otvara se Art & Design Studio PALM 64. Dođite od 17 do 22 sata, organizatori će se  pobrinuti o vašoj i njihovoj sigurnosti i provodimo propisane epidemiološke mjere.

Art & Design Studio PALM 64 u srcu Zagreba, u Palmotićevoj 64 je novouređeni prostor namijenjen održavanju likovnih izložbi i radionica, prezentacija i promocija te kreativnog druženja. Misija studija PALM 64 je okupljanje kreativaca iz područja likovnih umjetnosti, dizajna, glazbe, književnosti i fotografije. Art & Design Studio PALM 64 su Dunja Sučić i Anita Kontrec.

U studiju održavat će se likovne radionice, performansi, razgovori s umjetnicima i svima onima koji se proaktivno zalažu za konkretne pozitivne promjene u kulturi – ukratko: Dunja Sučić i Anita Kontrec otvaraju jednu novu platformu za neformalno druženje i suradnju s umjetnicima. Svi koji su zinteresirani za suradnju mogu nam se slobodno obratiti organizatoricama na navedene kontakte.

DUNJA SUČIĆ  je renomirana dizajnerica mlađe generacije s prepoznatljivim dizajnom, konceptom i kolekcijama tvrtke MARMELO. Njene kreacije unikatnih ženskih torbi, avangardnih modnih dodataka i raznovrsnih predmeta kožne galanterije privlače veliku pozornost na lokalnom i međunarodnom modnom tržistu. Dunjin dizajn možete trenutačno naći u odabranim dućanima i koncept studijima DNK, Masarykova 11, Zagreb; Sole luna, Eufrazijeva 45, Poreč; Prostor, Lone hotel, Rovinj i webshopu Marmelo tvrtke.

KONTAKT: https://marmelobags.com/   M.  098 187 0874   E. dunja@marmelobags.com

ANITA KONTREC je međunarodno priznata likovna umjetnica koja se nakon tridesetak godina života i rada u Njemačkoj i ostalim europskim zemljama odlučila vratiti u Zagreb. Od početka 90ih godina nastavila je likovnu karijeru u Njemačkoj surađujući s istaknutim europskim galerijama i muzejima kao što su Ludwig Museum Köln; Ludwig Forum für Internationale Kunst, Aachen; Palazzo Mora, Venecija; Dulwich College London; Cité international des art, Paris;John David Mooney Foundation, Chicago. Njene slike-objekti i skulpture nalaze se u nekoliko značajnih privatnih i javnih zbirki u Hrvatskoj, Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji.

KONTAKT : www.anita-kontrec.com  M.  00385 99 680 743  E.  anitakontrec@gmail.com

Info

RADNO VRIJEME GALERIJA PRSTEN, BAČVA I PM (DOM HDLU)

Tijekom trajanja izložbe Hrvatska svijetu do 15.5.2021. radno vrijeme je od ponedjeljka do nedjelje od 11 do 21h

Redovno radno vrijeme nakon 15.5.2021.:
srijeda – petak 11 do 19h
subota i nedjelja 10 do 18h,
ponedjeljkom, utorkom i praznikom zatvoreno.

Trg žrtava fašizma 16, Zagreb

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU