Trening trenera – društveno poduzetništvo!

Impact Hub Zagreb u suradnji s Centrom za mirovne studije organizira Trening trenera iz društvenog poduzetništva koji uključuje metode, alate i najbolje prakse.

Ovaj trening dio je našeg BEST projekta (Jačanje poduzetničkih vještina kao alat integracije migranata na tržište rada) kroz koji je do sada prošlo preko 40 državljana trećih zemalja.

Više o iskustvima naših sudionika možete vidjeti u ovom videu: https://www.youtube.com/watch?v=ZqYcvlFZ4Fg&feature=emb_logo

Trening je dug 6 sati i svi polaznici dobivaju potvrdu o sudjelovanju, priručnik za metodologiju i nastavni plan i program. Na kraju treninga imat ćete priliku dobiti dodatnih 10 sati konzultacija za svoju organizaciju.

Sudionici mogu birati između dva termina treninga:

Društveno poduzetništvo – intenzivni tečaj – 4ECT boda
Centar za mirovne studije zajedno s Impact Hubom Zagreb organizira petodnevni Intenzivni tečaj društvenog poduzetništva.

Tečaj će se održati online, putem platforme Zoom od 10. do 14. veljače, od 17:30 do 20:30.

Svrha ovog tečaja je pružiti niz alata, resursa i savjeta koji će pomoći sudionicima da razviju svoju ideju / startup. Program uključuje radionice i mentorske sesije, a daje vam pregled svega što je potrebno da biste postali društveni poduzetnik na jednostavan i zabavan način.

Naglasak tečaja je na razvoju životnih (mekih) vještina kao što su rješavanje problema, kritičko razmišljanje, prilagođavanje novim situacijama, empatija, prosuđivanje i donošenje odluka, generiranje ideja, aktivno učenje i originalnost.

Prijavite se putem obrasca: https://forms.gle/Tf9SopoBrW6jZWJSA

Tečaj je besplatan.

Info

RADNO VRIJEME GALERIJA PRSTEN, BAČVA I PM (DOM HDLU)

srijeda – petak 11 do 19h
subota i nedjelja 10 do 18h,
ponedjeljkom, utorkom i praznikom zatvoreno.

Trg žrtava fašizma 16, Zagreb

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU