IZLOŽBA : Ivane Ognjanovac i Mare Šuljak “Utkano pod kožu”

Utkano pod kožu

Ivana Ognjanovac i Mare Šuljak

Ivana Ognjanovac i Mare Šuljak pozivaju Vas na skupnu online izložbu “Utkano pod kožu”, u okviru programa digitalnih prilagodbi Ministarstva kulture i medija RH.  Pozivnica u nastavku je interaktivna, klikom na istaknuta polja možete otvoriti web stranicu https://utkanopodkozu.wixsite.com/o-projektu, na kojoj možete pogledati radove i pročitati detaljnije o samom projektu i o autoricama.

Od 20. lipnja moći ćete poslušati i Artist talk s autoricama projekta i sudjelujućim umjetnicama i postavljati pitanja, a link će biti naknadno objavljen na našoj Facebook stranici https://www.facebook.com/Utkano.pod.kozu.

Izložba ostaje otvorena do daljnjeg.

O projektu

“Utkano pod kožu” je skupna online izložba šest autorica, koje su se povezale kroz zajedničku temu ženskog nasljeđa. U produkciji svojih radova stapaju tradicionalne i digitalne medije. Projekt “Utkano po kožu” je nastao na inicijativu dviju umjetnica – Ivane Ognjanovac i Mare Šuljak. Kroz svoju umjetničku praksu, one istražuju modele suradnje i komunikacije. Sve sudjelujuće autorice već su se doticale ženskog pitanja u svojim radovima. Kroz temu ženskog nasljeđa prirodno su se povezale, što je bio očekivani tijek razvoja projekta i razlog poziva upućenog upravo njima.

Online izložba

Info

RADNO VRIJEME GALERIJA PRSTEN, BAČVA I PM (DOM HDLU)

srijeda – petak 11 do 19h
subota i nedjelja 10 do 18h,
ponedjeljkom, utorkom i praznikom zatvoreno.

Trg žrtava fašizma 16, Zagreb

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU