• Izložba Maria Matokovića - Kontinuitet tišine, Galerija Prsten, 27.8. - 16.9. 2021.

POZIV ZA KUSTOSE

POZIV ZA KUSTOSE

Umjetnička organizacija YELO –za interdisciplinarni umjetnički proces u suradnji s Art Zagreb-om objavljuje poziv za program Art Bubble / Art & Money te ovim putem poziva sve zainteresirane kustose da pošalju svoje prijedloge.

Program Art Bubble / Art & Money zamišljen je kao pop-up izložbe čije su lokacije neprestano u pokretu, na frekventnim mjestima koja privlače publiku i kupce. Same koncepte izložbi ponudit će kustosi, dok će vizualni umjetnici i autori odabrati koncept koji će biti i realiziran do kraja godine. Ova zamjena uloga gdje koncepte nude kustosi, a biraju autori, srž je projekta Art Bubble.

Koncept izložbe predlažu kustosi na način da se prijave na ovaj poziv putem online prijavnice u kojoj se navedeni temeljni kriteriji. Najzanimljiviji prijedlozi biti će predstavljeni za vrijeme Art Zagreb 2021. gdje će svaki kustos moći izložiti koncept svoje izložbe u kratkom vremenu, dok će umjetnici, kao i publika, moći uz pomoć virtualnih alata glasati i odabrati njima najzanimljiviji prijedlog za pop-up izlaganje.

Kustos koji bude imao najviše glasova dobit će potporu za realizaciju predložene pop-up izložbe koja će trajati 24 sata i biti realizirana do kraja 2021.godine.

Prijaviti se možete putem prijavnog obrasca najkasnije do 12.rujna 2021.

Info

RADNO VRIJEME GALERIJA PRSTEN, BAČVA I PM (DOM HDLU)

srijeda – petak 11 do 19h
subota i nedjelja 10 do 18h,
ponedjeljkom, utorkom i praznikom zatvoreno.

Trg žrtava fašizma 16, Zagreb

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izložbe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU