• 5. bijenale slikarstva i Leipzig Connection, Dom HDLU, 2. 10. - 8.12. 2019.

EDUKATIVNI PROGRAM: Osposobljavanje umjetnika za rad u kulturnim i kreativnim industrijama

Uvod

Hrvatsko društvo likovnih umjetnika u partnerstvu s Visokim učilištem Algebra od  listopada 2019. svibnja 2020. provodi edukativni program Osposobljavanje vizualnih umjetnika za rad u kulturnim i kreativnim industrijama ostvaren uz financijsku potporu Hrvatske banke za obnovu u razvoj (HBOR) u okviru programa „Pružimo znanje, potaknimo inicijative“ te EU projekta CreArt.

Edukativni program namijenjen je likovnim umjetnicima koji će kroz seriju radionica i seminara dobiti dodatna stručna znanja i uvid u primjere iz prakse koja će im poslužiti u boljem pozicioniranju na umjetničkom tržištu i u kulturnim i kreativnim industrijama (KKI) u RH i svijetu.

Seminar “Mogućnosti za vizualne umjetnike u kulturnim i kreativnim industrijama” održan je 21. 10. 2019. Seminar su otvorili dekan Visokog učilišta Algebra Mislav Balković i ravnateljica HDLU-a Ivana Andabaka. Na seminaru su gostovali: Esad Ribić, strip crtač, Milivoj Ćeran, ilustrator, Vedran Klemens, ilustrator, Roman Turk, Division4Vision, kreativni direktor, Iva Butković, umjetnička direktorica i Ana Spasojević, direktorica ljudskih resursa Nanobita te Davor Bruketa, Bruketa&Žinić&Gray, kreativni direktor. Seminar je uživo i preko live linka slušalo oko 100 članova HDLU-a, studenata i drugih umjetnika. U produžetku su snimke prvog i drugog dijela seminara.

CreArt seminar: Mogućnosti za vizualne umjetnike u kulturnim i kreativnim industrijama, 1. dio od HDLU na Vimeo.

CreArt seminar: Mogućnosti za vizualne umjetnike u kulturnim i kreativnim industrijama, 2. dio od HDLU na Vimeo.

Info

RADNO VRIJEME GALERIJA PRSTEN, BAČVA I PM (DOM HDLU)


srijeda – petak 11 do 19h
subota i nedjelja 10 do 18h

ponedjeljkom, utorkom i praznikom zatvoreno

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

srijeda – petak: 15 - 20 sati
subota i nedelja 10 – 13 sati

ponedjeljkom, utorkom i praznikom zatvoreno

Više informacija...

Radionice stART

Raspored i obavijesti pratite ovdje ...

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

HDLU