ODABRANA NOVA VODITELJICA GALERIJE PRSTEN I PM

ODABRANA NOVA VODITELJICA GALERIJE PRSTEN I PM

Obavještavamo Vas da je po natječaju za voditeljicu/voditelja Galerije Prsten i Galerije PM objavljenom 16. travnja 2015. godine na službenim stranicama HDLU-a, nakon uvida u predanu dokumentaciju i razgovora s kandidatima i kandidatkinjama, Izborna komisija u sastavu Josip Zanki (predsjednik HDLU), Ivan Fijolić (član upravnog odbora HDLU) i Ivana Andabaka (ravnateljica HDLU), između prijavljenih kandidata za novu voditeljicu galerija Prsten i PM izabrala MARTINU MIHOLIĆ.

Članstvo i tijela upravljanja HDLU zahvaljuju se Tei Hatadi na uspješnom obavljanju dužnosti voditeljice u proteklom periodu.

 

Martina Miholić rođena je 1981. godine u Zagrebu. Diplomirala je na grafičkom odjelu Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu i magistrirala na Central Saint Martins College of Art and Design u Londonu. Kao CEEPUS-ova stipendistica 2002. studirala jedan semestar na Akademiji lijepih umjetnosti i dizajna u Bratislavi. Boravila je na trima rezidencijama ”Archeology of The Future”, Amersfoort, ”Kunstenaarslogies”, Amersfoort i Cite international, Pariz. Svoj rad predstavila je na više festivala i brojnim samostalnim i grupnim izložbama u zemlji i inozemstvu ( Sloveniji, Srbiji,  BiH, Nizozemskoj, Engleskoj,  Slovačkoj, Rumunjskoj, Njemačkoj, Francuskoj, Španjolskoj). Surađuje s kulturnim centrima i autorica je više različitih edukativnih projekata, radionica i programa. Od 2004. članica je Hrvatskog društva likovnih umjetnika. Od 2006. djeluje unutar umjetničkog kolektiva Projekt 6. Iste godine postaje umjetnička ravnateljica Međunarodnog festivala studentskog kazališta i multimedije Test!-a kojeg vodi do 2010. 2011. godine osniva udrugu ULAZ – organizacija za promociju kulture te u kolaboraciji s Veleposlanstvom RH u Londonu provodi projekt ‘Export – Import’.

 

 

Info

RADNO VRIJEME GALERIJA PRSTEN, BAČVA I PM (DOM HDLU)

srijeda – petak 11 do 19h
subota i nedjelja 10 do 18h,
ponedjeljkom, utorkom i praznikom zatvoreno.

Trg žrtava fašizma 16, Zagreb

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU