ODABRANA NOVA VODITELJICA GALERIJE PRSTEN I PM

ODABRANA NOVA VODITELJICA GALERIJE PRSTEN I PM

Obavještavamo Vas da je po natječaju za voditeljicu/voditelja Galerije Prsten i Galerije PM objavljenom 16. travnja 2015. godine na službenim stranicama HDLU-a, nakon uvida u predanu dokumentaciju i razgovora s kandidatima i kandidatkinjama, Izborna komisija u sastavu Josip Zanki (predsjednik HDLU), Ivan Fijolić (član upravnog odbora HDLU) i Ivana Andabaka (ravnateljica HDLU), između prijavljenih kandidata za novu voditeljicu galerija Prsten i PM izabrala MARTINU MIHOLIĆ.

Članstvo i tijela upravljanja HDLU zahvaljuju se Tei Hatadi na uspješnom obavljanju dužnosti voditeljice u proteklom periodu.

 

Martina Miholić rođena je 1981. godine u Zagrebu. Diplomirala je na grafičkom odjelu Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu i magistrirala na Central Saint Martins College of Art and Design u Londonu. Kao CEEPUS-ova stipendistica 2002. studirala jedan semestar na Akademiji lijepih umjetnosti i dizajna u Bratislavi. Boravila je na trima rezidencijama ”Archeology of The Future”, Amersfoort, ”Kunstenaarslogies”, Amersfoort i Cite international, Pariz. Svoj rad predstavila je na više festivala i brojnim samostalnim i grupnim izložbama u zemlji i inozemstvu ( Sloveniji, Srbiji,  BiH, Nizozemskoj, Engleskoj,  Slovačkoj, Rumunjskoj, Njemačkoj, Francuskoj, Španjolskoj). Surađuje s kulturnim centrima i autorica je više različitih edukativnih projekata, radionica i programa. Od 2004. članica je Hrvatskog društva likovnih umjetnika. Od 2006. djeluje unutar umjetničkog kolektiva Projekt 6. Iste godine postaje umjetnička ravnateljica Međunarodnog festivala studentskog kazališta i multimedije Test!-a kojeg vodi do 2010. 2011. godine osniva udrugu ULAZ – organizacija za promociju kulture te u kolaboraciji s Veleposlanstvom RH u Londonu provodi projekt ‘Export – Import’.

 

 

Info

Cijene ulaznica za manifestaciju 6. bijenale slikarstva

30 kn Pojedinačna ulaznica
20 kn Pojedinačna dječja (iznad 6 god), učenička, studentska, umirovljenička ulaznica (1)
20 kn Pojedinačna grupna ulaznica (2)
15 kn Pojedinačna strukovna ulaznica (3)
60 kn Obiteljska ulaznica (4)
15 kn Pojedinačna grupna ulaznica za škole (5)

GRATIS za redovite članove udruženja HDLU, AICA, ICOM, DPUH, HND, IFJ, EFJ te studente ALU i studente FF smjera PUM, EKA ili MUZ, učenike ŠPUD (uz predočenje važećih isprava), osobe s invaliditetom, djecu mlađu od 6 godina

Ulaznice se kupuju na blagajni HDLU-a tijekom radnog vremena izložbe.

Za ostale upite vezane uz ulaznice, molimo javite se na hdlu@hdlu.hr

Ulaznice sadrže 25% PDV.

(1) uz predočenje važeće isprave
(2) za grupe s više od pet osoba
(3) za redovite članove ULUPUH, HDD, UHA, ORIS, HULU Split, HDLU Osijek, HDLU Rijeka, HDLU Dubrovnik, HDLU Istra, HDLU Varaždin, uz predočenje važeće članske iskaznice
(4) do najviše 4 člana obitelji s djecom starijom od 6 godina
(5) cijena po učeniku, 1 pratnja učenika gratis

 
RADNO VRIJEME DOMA HDLU (GALERIJE PRSTEN, BAČVA I PM)

utorak – nedjelja : 11 – 19
ponedjeljkom i praznikom ( 1. i 18.11.) zatvoreno.

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izložbe

 

 

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU