NATJEČAJ za 36 Mountains Festival

Otvoren je natječaj za treće izdanje međunarodnog festivala ilustracije 36 Mountains!

I ove godine imat ćemo priliku vidjeti neke od najboljih domaćih i stranih ilustratora čiji će se radovi prezentirati u Galeriji Bačva, Dom HDLU. Kroz zabavnu i neuobičajenu prezentacijsku formu, 36 Mountains će ponovno približiti ilustraciju široj javnosti te dati priliku mladim autorima da prezentiraju svoje radove rame uz rame sa svojim uzorima.
Prezentacijska novost u odnosu na protekla izdanja je da odabrani umjetnici ispunjavaju svoje 1,80 metara dugačke blokove izrađene od paus papira, te moraju koristiti isključivo crnu boju. 
Također, ovogodišnji žiri u sastavu: Jelena Bando, Bojan Krištofić i Davor Gromilović među pristiglim prijavama će odabrati 26 umjetnika, a na izložbi će sudjelovati i 10 odabranih autora, što će činiti ukupno 36 izloženih radova, koji će biti izloženi od 7. do 10. rujna 2017. godine.

Kroz suradnju s veleposlanstvima Kraljevine Danske i Švedske, ovogodišnji fetival će obogatiti skandinavski umjetnici, koji će pored glavne izložbe sudjelovati i u festivalskom programu Artist Talks u sklopu kojeg će prezentirati svoj rad i voditi tematske radionice.
Festival će partnerski podržati Vizkultura, a realizaciju festivala poduprijet će i Ministarstvo kulture, Grad Zagreb, Adidas, Jagermeister, Cerovski Print Boutique, Becks, 404, No42 i Seven of nine.

Dakle, ako crtaš prijavi se ovdje.

Info

RADNO VRIJEME GALERIJA PRSTEN, BAČVA I PM (DOM HDLU)

srijeda – petak 11 do 19h
subota i nedjelja 10 do 18h,
ponedjeljkom, utorkom i praznikom zatvoreno.

Trg žrtava fašizma 16, Zagreb

 

RADNO VRIJEME GALERIJE KARAS

utorak: 10 – 13 sati
srijeda – petak: 16 – 20 sati
subota 10 – 13 sati
nedjeljom, ponedjeljkom i praznikom zatvoreno

Zvonimirova 58, Zagreb

Više informacija…

Dan otvorenih vrata

Izdvojeno

PLATI UMJETNIKA!

Web Hosting

Avalon web hosting
HDLU